Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai: "Îl dau în judecată de vorbește singur"

Publicat pe

Anamaria Prodan, primele declarații după ce Laurențiu Reghecampf a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai. Antrenorul a dat câteva răspunsuri controversate legate de relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. Conform imaginilor publicate, Reghe pare să sugereze că actuala lui soție l-ar fi înșelat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a fost invitat la emisiunea 40 de Întrebări cu Denise Rifai, de la la Kanal D, unde a dat câteva răspunsuri controversate. Antrenorul a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. Conform imaginilor difuzate, Reghe pare să sugereze că actuala lui soție ar fi greșit prima în relația lor.

Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai: "Îl dau în judecată de vorbește singur"Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai: "Îl dau în judecată de vorbește singur"

La scurt timp după difuzarea imaginilor din emisiunea prezentată de Denise Rifai, Anamaria Prodan a avut o reacție dură la adresa antrenorului. Mai mult, vedeta nu l-a iertat pe tatăl copilului pentru situația pe care a creat-o după ce și-a asumat relația cu actuala iubită.

Citește și: Reghe, mesaj despre căsătoria cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan:”Contrariile se atrag, dar nu rezistă”

Citește și: Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf:„O mare putere psihică'

Citește și: Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent.Câștigătorul va pleca acasă cu 10.000 de euro 

Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghecampf făcute în emisiune la Denise Rifai

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în emisiunea prezentată de Denise Rifai, de al Kanal D. Conform imaginilor difuzate, Reghe pare să sublinieze faotul că actuala lui soție l-ar fi înșelat. 'Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?', întreabă Denise Rifai. Laurențiu Reghecampf oferă un răspuns surprinzător: 'Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria'. La scurt timp după difuzarea imaginilor, Anamaria Prodan a reacționat și a făcut declarații dure la adresa fostului partener.

'Ce își dorea el? Păi habar nu are ce-și dorea, cred (râde, n red.). Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut. Azi, când nu mai are busolă, căci eu și copiii am fost busola lui, își dorește copii cu oricine… Cu noi era ordine și disciplină, la noi nu exista copii în afara căsătoriei.Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există. Nu mă interesează să vadă copiii mei așa ceva', a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Cum Reghe, în imaginile promovate de Kanal D, pare să susțină că nu ar fi divorțat dacă nu ar fi existat „episodul Alexa', de acum câțiva ani, și, în plus, ar fi părut încurcat atunci când a fost întrebat cine a înșelat primul în relația cu impresara, Anamaria Prodan s-a declarat de-a dreptul revoltată.

Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei, n. red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!', a continuat ea.

Anamaria Prodan: „Aș vrea să termine și să vorbească despre fotbal”

Tot în imaginile de prezentare, în emsiunea lui Denise Rifai, Reghe pare că a fost chestionat despre cine a înșelat primul în relația cu Anamaria Prodan. Răspunsul lui ar fi fost: „E greu de spus, pe mine nu m-a filmat nimeni'.

Citeşte întreaga ştire: Anamaria Prodan îl desființează pe Laurențiu Reghecampf pentru prezența la Denise Rifai, deși emisiunea nu a fost încă difuzată: „Cine nu a ținut pasul cu mine, a ajuns cumplit de rău'

De asemenea, impresara a explicat că Reghecampf nu ar trebui să apară în emisiuni Tv, ci să se ocupe de antrenamentul jucătorilor de fotbal. Mai mult, Anamaria Prodan îl consideră pe Laurențiu o parte a trecutului de care vrea să uite cât mai repede.

'Aș vrea să termine și să vorbească despre fotbal, căci altfel va antrena la Avântul Prăbușirea! Știe el de ce!Anamaria Prodan este o locomotivă care trage după ea zeci de vagoane. Când unul e gol îl lasă în urmă. Acela de cele mai multe ori ajunge la casat!', a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan își dorește să divorțeze cât mai repede

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriti vreme de 15 ani. Cei doi au decis să se despartă, după ce antrenorul și-a oficializat relația cu iubita sa. În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, după ce partenera sa a născut un băiat. Anamaria Prodan a făcut un nou apel și a i-a cerut antrenorului să grăbească procedurile de divort.

'Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig…', a mai spus impresara.

Sursa foto: Captura video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter