Lili Sandu și Silviu Țolu au viziune diferite în legătură cu nunta: “Mi-aș lua o rochie de 10 dolari, m-aș vedea undeva la malul mării, dar mai am de negociat cu el” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Lili Sandu și Silviu Țolu își doresc să se căsătorească încă din 2019, când modelul a surprins-o, de ziua ei, cu inelul și cererea romantică, în timp ce se aflau în vacanță în Turcia. Îndrăgostiții nu au renunțat la idee, doar că au viziuni diferite în legătură cu nunta și mai au de negociat aspecte importante.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit în vara lui 2020 pentru prima oară părinți. Cei doi au mai avut o tentativă de a se căsători, însă pandemia i-a determinat să amâne evenimentul.

Lili Sandu și Silviu Țolu au viziune diferite în legătură cu nunta: Mi-aș lua o rochie de 10 dolari, m-aș vedea undeva la malul mării, dar mai am de negociat cu el' / EXCLUSIVLili Sandu și Silviu Țolu au viziune diferite în legătură cu nunta: Mi-aș lua o rochie de 10 dolari, m-aș vedea undeva la malul mării, dar mai am de negociat cu el' / EXCLUSIV

Deși în prezent lucrurile s-au liniștit, îndrăgostiții nu se grăbesc să facă marele pas, întrucât nu au aceeași viziune legată de numărul invitaților și de locul în care fericitul eveniment va avea loc. Nu ne întreba de nuntă, pentru că nu știm deocamdată', ne-a spus Lili.  Momentan le onorăm pe cele ale prietenilor, pentru că sunt multe', a completat-o Silviu.

Citește și: De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său: „Nu prea suntem cu astfel de practici'

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți: „Eu l-am avertizat…'

Citește și: Magda Pălimariu, adevărul despre provocările din căsnicie: „Nu zic că este totul roz. Atunci când apar nori pe cerul dragostei…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Nea Mărin pasiunea pentru dans și ce greutăți a întâmpinat în carieră: „Am făcut foarte multe compromisuri' / EXCLUSIV

Lili Sandu și Silviu Țolu au viziune diferite în legătură cu nunta

Lili Sandu își dorește o nuntă restrânsă, la care să aibă alături doar câteva persoane, în timp ce iubitul ei, Silviu Țolu preferă ca evenimentul să fie unul cu mai mulți invitați, pentru a nu exista vreun reproș din partea neamurilor, care își doresc să îl vadă în postura de mire. Mi-aș lua o rochie de 10 dolari, m-aș vedea undeva la malul mării, dar mai am de negociat cu el', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Lili Sandu. Nu îmi doresc o nuntă clasică în adevăratul sens al cuvântului, știu că am multe rude care și-ar dori să vină la evenimentul acesta și nu vreau să le dezamăgesc', a explicat Silviu Țolu în exclusivitate pentru VIVA!. Eu vreau un eveniment restrâns și să stăm 3-4 zile, o săptămână, nu doar o seară și gata, a doua zi ne trezim și înfruntăm realitatea', a punctat Lili Sandu.

Lili Sandu și Silviu Țolu, la cinematograf după o pauză de aproape 3 ani

Lili Sandu și Silviu Țolu au venit, marți seară, la Cineplexx Băneasa la avanpremiera filmului biografic „Elvis', un spectacol cinematografic care spune povestea despre viața și muzica lui Elvis Presley, cu Austin Butler și câștigătorul a două premii Oscar, Tom Hanks. Pelicula este distribuită în România de Vertical Entertainment în cinematografe, începând cu data de 24 iunie. L-am lăsat pe Thomas cu bunica, filmul acesta chiar merită și noi nu am mai fost la un film de aproape trei ani', ne-a spus Lili Sandu. În toată această perioadă, îndrăgostiții s-au mulțumit să vadă filme în intimitatea căminului conjugal, întrucât nu aveau prea multă libertate având un copil mic. A venit vara, a mai crescut și el și am început și noi să mai ieșim. Încercăm să ajungem acasă până în momentul în care trebuie să îl culcăm, dar e bine că mai avem așa ieșiri din când în când', ne-a mărturisit Silviu Țolu. În vârstă de aproape 2 ani, micuțul nu protestează când rămâne acasă, doar în compania bunicilor, care îi fac toate plăcerile, fiind unicul nepot. Nu are preferințe, le iubește pe ambele bunici în egală măsură, dar pe bunicul îl iubește cel mai mult. Deocamdată suntem bine așa și nu ne facem niciun plan să ne mărim familia, logistic vorbind ar fi și mai dificil, așa că ne bucurăm de ce avem', a precizat Lili Sandu.

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter