Liliana Mocanu din Las Fierbinți, despre infectarea cu COVID-19: „Frica mea era să nu rămân fără aer”

Publicat pe

Liliana Mocanu din Las Fierbinți, despre infectarea cu COVID-19. În ultima perioadă tot mai multe vedete au fost infectate cu COVID-19. Printre acestea se numără și actrița Liliana Mocanu din serialul Las Fierbinți, difuzat pe ProTV. Celebra actriță a vorbit despre experiența sa și a încurajat oamenii să discute cu medicii specialiști despre simptomele lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Serialul Las Fierbinți, difuzat pe ProTV se bucură de un succes nemaipomenit datorită poveștilor inspirate din viața reală, dar și a actorilor profesioniști. Recent, Liliana Mocanu a fost infectată cu virusul Sars-CoV-2 și a povestit întreaga sa experiență. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță aceasta a recunoscut că este foarte disciplinată atunci când vine vorba despre sănătatea sa și că a evitat pe cât posibil deplasările în această perioadă pandemică.

Actrița a împărtășit experiența sa cu boala COVID-19 și a povestit prin ce simptome a trecut. Mai mult decât atât, ea a punctat faptul că i-a fost teamă pentru sănătatea sa.

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți, infectată cu COVID-19:”Aşteptăm de ieri Salvarea”

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o dramă:„E cumplit să-ți duci mama pe ultimul drum, într-o pungă'

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…'

Citește și: Gabriela Cristea a apelat la psiholog, după ce s-a vindecat de COVID-19:„Am atacuri de panică'

Liliana Mocanu din Las Fierbinți, despre infectarea cu COVID-19

Una dintre cele mai iubite actrițe din serialul Las Fierbinți a fost infectată cu COVID-19. Liliana Mocanu, invitată în platoul emisiunii „La Măruță' a povestit întreaga sa experiență cu acest virus. Ba mai mult, ea susține că a fost o persoană foarte responsabilă în contextul pandemic și că a luat virusul de la centrul în care fiica sa face ore de germană.

 „Aveam dureri de cap foarte mari, dar am dat-o… oameni buni, nu trebuie s-o dăm pe seama unei gripe de toamnă’., a spus ea.

Aceasta a sfătuit oamenii să ia legătura cu medicii specialiști în momentul în care apar simptome specifice COVID-19. Liliana Mocanu a punctat faptul că în ultima perioadă tot mai mulți prieteni sau rude oferă recomandări medicale, deși nu au pregătirea necesară.

„Frica mea era să nu rămân noaptea fără aer'

Actrița a povestit întreaga experiență. Aceasta a menționat că i-a fost teamă pentru sănătatea sa și că a avut dureri musculare foarte puternice.

„Am trăit niște dureri musculare, de spate, de oase, de aveam impresia că oasele mele erau schimbate cu niște tije de fier pe care le bătea cineva cu un ciocan. Sunt foarte cerebrală și atentă la tot ca să povestesc în detaliu. Frica mea era să nu rămân noaptea fără aer, să nu pot să respir’., a spus Liliana Mocanu.

Liliana Mocanu, ajutată de prieteni și colegi

Atât ea, cât și fiica sa au fost infectate cu COVID-19. Dacă actrița a avut dureri musculare foarte puternice, copilul ei a suferit o formă a virusului care s-a manifestat cu febră și tuse puternică. Liliana Mocanu a punctat faptul că prietenii și colegii i-au fost alături în această perioadă dificilă.

 „Ziceai că sunt Micul Prinț când a găsit trandafirul roșu. Când ieși constrâns să ieși din casă, parcă atunci vrei să ieși’., a spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter