Liviu Vârciu, dezvăluiri înfiorătoare după ce s-a vindecat de COVID-19: "Ficatul meu e praf!" Ce tratament i-au dat medicii

Publicat pe

Liviu Vârciu a făcut o serie de dezvăluiri despre COVID-19, după ce a scăpat de virusul teribil. Vedeta Antena 1 a rămas cu niște probleme serioase de sănătate. Ce tratament au folosit medicii de la spitalul Matei Balș, în cazul lui?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a luat virusul de la o colegă de breaslă. Cei doi au cântat împreună, apoi a venit vestea proastă care l-a dat peste cap. Cu toate că a avut o formă ușoară a coronavirusului, consecințele sunt unele alarmante pentru vedeta Antena 1. Vârciu a făcut haz de necaz, însă i-a și sfătuit pe toți fanii lui să poarte masca.

Cu ce probleme a rămas, de fapt, în urma infectării cu COVID-19? Se pare ca mai multe organe interne i-au fost afectate, cu toate că nu a suferit de o formă medie sau gravă a virusului. Din fericire, vedeta Antena 1 a primit cel mai bun tratament din partea medicilor, cărora a ținut să le mulțumească public.

Liviu Vârciu, dezvăluiri înfiorătoare după ce s-a vindecat de COVID-19: "Ficatul meu e praf!" Ce tratament i-au dat mediciiLiviu Vârciu, dezvăluiri înfiorătoare după ce s-a vindecat de COVID-19: "Ficatul meu e praf!" Ce tratament i-au dat medicii

Ce a dezvăluit Liviu Vârciu despre COVID-19. Tratamentul primit la Matei Balș

Inițial, Liviu Vârciu a avut doar dureri de cap, iar febra a durat doar o zi. Stresul și-a spus cuvântul, dar a primit toată atenția din partea cadrelor medicale.

„Am avut dureri de cap, m-a durut spatele și oasele, bine fac și 40 de ani. Am avut febră o zi, dar le mulțumesc celor de la Matei Balș că mi-au dat tratamentul acela care trebuie, adică vitamine, fără antibiotic fără nimic, pentru că nu am avut temperatură. Am fost bine, doar stresat, pentru că nu știam cum va trece trupul meu prin această boală. Mulțumesc lui Dumnezeu am fost ok”, a afirmat Liviu Vârciu, conform wowbiz.ro.

„Am avut niște sărbători mai ciudate, că am stat numai pe playstation. Dar acum sunt bine, sănătos, mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut prin boala asta și trebuie să vă spun și vouă că nu e de glumit. Trebuie neapărat să purtați mască, eu mi-am făcut analizele înainte cu două zile, după care am aflat că sunt pozitiv”, a mai afirmat artistul.

Citește și: Cine e băiatul pe care Liviu Vârciu l-a crescut în secret de la vârsta de 1 an. Drama neștiută a lui Mario

Citește si: Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Au fost și despărțiți un an!

Citește și: Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19. Cum se simte Ioana: 'Amorțeală ușoară, febră moderată'

Citește și: De ce a fost fiica Anamariei Prodan operată de urgență. A suferit două intervenții într-un an!

Ce a pățit Liviu Vârciu, la doar câteva zile după ce a aflat că s-a infectat

După câteva zile, și-a pierdut mirosul și gustul. Partea bună a fost că a avut o formă ușoară. Există însă și o parte proastă. Corpul lui Liviu Vârciu a rămas cu niște sechele cât se poate de serioase.

„Au trecut cinci zile, o zi temperatură, mi-a fost rău a doua zi, a patra zi mi-am pierdut mirosul și gustul. Mi-am făcut analizele acum, după 15 zile de boală, în situația în care am avut o formă ușoară de boală Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Ficatul meu e praf, tot covid-ul acesta a trecut prin ficat.

Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Și mi-au făcut analizele și ficatul meu e praf, rinichii sunt praf. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni. Nu e o simplă răceală”, a încheiat vedeta Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter