Liviu Vârciu se însoară! Are planuri mari după ce s-a împăcat cu Anda Călin: ”Ea e familia mea”

Publicat pe

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat, după aproape un an în care au stat despărțiți. Cei doi au o fetiță minunată împreună pe nume Anastasia. Liviu Vârciu a făcut anunțul și a mărturisit că se însoară. Ne putem aștepta la încă o nuntă în showbiz-ul românesc.

Liviu Vârciu a vrea să renunțe defintiv la statutul de burlac și vrea să facă pasul cel mare alături de Anda Călin. Carismaticul prezentator a recunoscut că s-a împăcat cu mama fetiței sale Anastasia și că totul merge foarte bine între ei acum.

Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi. Mă însor!', a mărturisit Liviu Vârciu în cadrul emisiunii Xtra Night Show'.

Liviu Vârciu a fost cel care a anunțat despărțirea

La scurt timp după creștinarea micuței lor, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit. Fiecare a luat-o pe drumul lui și nu credeau că mai există vreo cale de împăcare.

„Dragi prieteni, asa cum mă știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!’, a declarat Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu se însoară! Are planuri mari după ce s-a împăcat cu Anda Călin: 'Ea e familia mea'Liviu Vârciu se însoară! Are planuri mari după ce s-a împăcat cu Anda Călin: 'Ea e familia mea'

Citește și: Colegi la ASIA EXPRESS, Jojo și Liviu Vârciu au fost IUBIȚI în tinerețe. El a cerut-o de nevastă, ea l-a înșelat! / O mare vedetă trebuia să le fie naș

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat. Andrei Ștefănescu i-a dat de gol: 'Sunt fericiți și împliniți'

FOTO: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter