Colegi la ASIA EXPRESS, Jojo și Liviu Vârciu au fost IUBIȚI în tinerețe. El a cerut-o de nevastă, ea l-a înșelat! / O mare vedetă trebuia să le fie naș

Publicat pe

Știați că Jojo, pe numele ei din buletin – Cătălina Grama și Liviu Vârciu, care acum sunt colegi de suferință în emisiunea ASIA EXPRESS de la Antena 1, s-au iubit cu patimă în tinerețe? Ba mai mult, au fost la un pas de căsătorie. În anul 2000, Vârciu a cerut-o de nevastă pe Jojo, dar blonda l-a înșelat și totul s-a terminat între ei.

Colegi la ASIA EXPRESS, Jojo și Liviu Vârciu au fost IUBIȚI în tinerețe. El a cerut-o de nevastă, ea l-a înșelat! / O mare vedetă trebuia să le fie nașColegi la ASIA EXPRESS, Jojo și Liviu Vârciu au fost IUBIȚI în tinerețe. El a cerut-o de nevastă, ea l-a înșelat! / O mare vedetă trebuia să le fie naș

În 2014, Vârciu a scos de la naftalină o fotografie în care apărea el și Jojo, pe podiumul unei prezentări de modă, amândoi îmbrăcați în ginere și mireasă.

Eram la o prezentare de modă, la Rita Mureșan. Eu eram ginerică și ea (n.r. Jojo) mireasă. Eram cuplu pe scenă, dar și în viața reală. Țin minte că ne certasem un pic, dar ne-am împăcat după', a declarat Liviu Vârciu atunci.

În anii 2000, Vârciu era superstar în România, cu trupa L.A. și îl încânta maxim rolul de donjuan pe care îl doreau toate fetele din țară. Cu toate astea, a vrut să se însoare cu Jojo. Era pregătit să ia viața de familie în piept, deși avea doar 19 ani. La fel și Jojo, însă n-a fost să fie.

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!”, a mărturisit Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.

Jojo se află în competiția Asia Express împreună cu soțul ei, Paul Ipate, iar Liviu Vârciu este prezentator în acest sezon, alături de Andrei Ștefănescu.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter