Lor le spun vedetele toate secretele! Cum arată și cu ce se ocupă frații și surorile celebrităților de la noi

Publicat pe
Lor le spun vedetele toate secretele! Cum arată și cu ce se ocupă frații și surorile celebrităților de la noiLor le spun vedetele toate secretele! Cum arată și cu ce se ocupă frații și surorile celebrităților de la noi

O parte sunt mai discrete, o parte mai deschise în a-și prezenta lumii familiile, dar un lucru e sigur: toate vedetele din această galerie foto se mândresc cu frații și surorile lor. Iată cum arată oamenii cărora celebritățile le încredințează cele mai ascunse secrete.

Showbizul este o lume colorată, dar adeseori duplicitară, în care nu știi cui îi poți încredința un secret fără teama că va fi făcut public. Dar de aceea există frații și surorile, cărora vedetele le încredințează cele mai ascunse secrete și temeri și în care au cea mai mare încredere. Chiar dacă nu toți apropiații celebrităților lucrează în showbiz.

Cine sunt și ce fac frații și surorile celor mai populare vedete

Deși între Smiley (35) și fratele său, Filip, este o diferență de vârstă de șase ani, cei doi nu doar că seamănă foarte bine fizic, dar și lucrează împreună. Filip se ocupă de tot ce înseamnă partea administrativă la HaHaHa Production, casa de producție fondată de Smiley în 2008. Ce știe fratele mai mic să facă și nu știe Smiley este să piloteze avioane.

Radu Vâlcan (41) are un frate cu zece ani mai mic, dar la fel de atractiv. Cristian, în schimb, nu a ales viața în lumina reflectoarelor, preferând să lucreze ca editor de imagine în cadrul unei case de producție. Cei doi sunt foarte apropiați, fiind uniți de o copilărie dificilă.

Lidia Buble (25) are o familie numeroasă, pe care o iubește ca pe ochii din cap. Cântăreața, fată de preot, are șase frați și patru surori la fel de frumoase ca ea: Lorena (15), Diana (20), Estera (27), Daniela (35).

Între Elena Gheorghe (33) și sora ei, Ana, este o diferență de doar 11 luni, așa că nu e de mirare relația extraordinară dintre ele. Cele două se susțin întotdeauna și se sfătuiesc, ambele având câte doi copii. Ana este căsătorită cu fotbalistul Paul Pârvulescu și are propriul business, un magazin de pantofi.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter