Loredana Chivu l-a dat în judecată pe esteticianul care i-a distrus posteriorul: „Le-am cerut daune de 300.000 de euro”

Publicat pe

Loredana Chivu a declarat că va da în judecată clinica privată și medicul estetician care i-au distrus fesele după ce i-au injectat o substanță nouă, AQUAfilling. Fosta asistentă TV cere daune de sute de mii de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu a negat zvonul conform căruia medicul estetician i-ar fi cumpărat tăcerea cu o mașină de lux, în valoare de aproximativ 300.000 de euro.

„Am proces cu ei. I-am dat în judecată. Este un proces civil, le-am cerut daune de 300.000 de euro și încă unele lucruri', a spus fosta asistenta TV conform playtech.ro.

Loredana Chivu l-a dat în judecată pe esteticianul care i-a distrus posteriorul: „Le-am cerut daune de 300.000 de euro'Loredana Chivu l-a dat în judecată pe esteticianul care i-a distrus posteriorul: „Le-am cerut daune de 300.000 de euro'

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu a acceptat să i se injecteze un nou ser în fese. De atunci vedeta a avut dureri insuportabile și a fost nevoită să se bandajeze mereu pentru a evita infectarea.

Conform unor persoane apropiate, Loredana ar fi trecut prin zece intervenții chirurgicale pentru a scăpa de acel ser. Deși a încercat să ascundă acest defect, vedeta a fost fotografiată în Dubai cu bandaje mari ce îi acopereau zonele afectate.

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu, înainte să debuteze în showbiz

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice

Citește și: Florin Piersic s-a retras la sat, din cauza pandemiei, iar acum s-a revăzut cu Ștefan Bănică

Citește și: Dramele care i-au marcat viața lui Ion Dichiseanu

Loredana Chivu este una dintre cele mai operate celebrități din România. Vedeta a vorbit despre câte operații estetice are: „O să spun în premieră câte operaţii am. Prima operaţie la sâni mi-am dorit-o pentru că eram complexată, pentru că nu aveam. Am avut o problemă cu acea operaţie, s-a infectat, şi a trebuit să urmeze o reconstrucţie, adică încă trei operaţii la sâni, până am ajuns să îi am ca acum. Altă operaţie este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir'.

„Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate acum doi ani. La fund nu am operaţie, sunt nişte injecţii. Eşti puţin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă îl voiam şi mai mare, trebuia să fac exerciţii la sală care îmi măreau şi picioarele şi n-am vrut asta. Am avut noroc că la faţă nu am avut nevoie, faţete dentare nu am, sunt dinţii mei', a adăugat Loredana Chivu.

Trecutul tragic al Loredanei Chivu

Deși nu pare, vedeta nu a avut o viață roz. Tatăl ei s-a spânzurat când ea avea doar 18 ani: „Îmi este greu să vorbesc despre asta. Nici acum nu am depășit momentul. Eram destul de mare, aveam 18 ani când s-a întâmplat. Era spânzurat în pod. Nu am cuvinte să povestesc, e dureros, nu doresc așa ceva nimănui, niciodată. Nu aveam probleme grave atunci și nu părea genul de om slab, care să facă astfel de gesturi'.

„Era plin de viață, îi plăcea distracția. Nu mă gândeam la el să facă asta, nu dădea semne de slăbiciune. Nu a lăsat niciun bilet. E o durere mare, pentru că nu i-am înțeles gestul. Daca ești singur pe lume, e de înțeles de ce faci asta, dar când trei suflete rămân în urma ta și suferă, nu înțeleg de ce ai face asta. Eu de la 15 ani am plecat de acasă, la liceu, și nu mai stăteam zilnic cu el', a spus Loredana Chivu pentru Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter