Florin Piersic s-a retras la sat, din cauza pandemiei, iar acum s-a revăzut cu Ștefan Bănică: „O întâlnire neașteptată”

Publicat pe

Ștefan Bănică a avut parte de o revedere emoționantă cu Florin Piersic. Artistul a publicat două fotografii superbe cu marele actor, iar internauții nu au ezitat și le-au lăsat foarete multe comentarii de apreciere. Cele două fotografii cu Ștefan Bănică și Florin Piersic au 100 de mii de aprecieri, până la acest moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică a avut parte de o „întâlnire dragă și neașteptă'. Acesta s-a revăzut cu marele actor Florin Piersic și a vrut să marcheze momentul prin două fotografii emoționante publicate pe Facebook.

O întâlnire dragă și neașteptată cu unul din ultimii mohicani ai „greilor” teatrului și cinematografiei românești, din generația tatălui meu: Florin Piersic!', a scris Ștefan Bănică, pe Facebook. Internauții nu au ezitat și au vrut să le transmită celor doi gândurile lor bune.

Florin Piersic s-a retras la sat, din cauza pandemiei, iar acum s-a revăzut cu Ștefan Bănică: „O întâlnire neașteptată'Florin Piersic s-a retras la sat, din cauza pandemiei, iar acum s-a revăzut cu Ștefan Bănică: „O întâlnire neașteptată'

Doi Titani, iubitori de Arta, oameni si scena! Doi daruitori de frumos, care bucura si inalta suflete! Sa fiti binecuvântati!', „Sunteti doi oameni frumoși, o emblemă a țării noastre, cu suflete frumoase! Dumnezeu sa va binecumvanteze cu sănătate și multe bucurii!' sau „Ce frumos cand muzica imbrățișaza arta, cand artistii nostri dragi se strang in brațe …. Minunat !!! O lecție pentru cei mulți care au uitat de respect și iubire. Sunteți o bucurie pentru mine', sunt doar câteva din multele mesaje transmise de internauți.

Citește și: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, apariție neșteptată pe rețelele de socializare!Cum arată Violeta la 13 ani

Citește și: Radu Ștefan Bănică, despre participarea la Te cunosc de undeva:”Tata mi-a zis să tratez totul cu seriozitate”/ INTERVIU

Citește și: Kira Hagi joacă în același film cu Michelle Obama:„M-am distrat teribil'

Citește și: Cuza și Emi de la Noaptea Târziu participă la Asia Express 4:„Testăm prietenia'

Ștefan Bănică, lecții de viață primite de la tatăl său

Ștefan Bănică n-a moștyenit de la tatăl său doar numele, ci și talentul. Acesta a primit numeroase lecții de viață de la Ștefan Bănică senior, care și-au pus amprenta asupra modului său de a gândi.

Lecțiile de viață primite de la tata și-au pus amprenta pe modul meu de a gândi. De exemplu, puști fiind, i-am spus ‘Tată, am fost la un film și nu mi-a plăcut actorul din rolul principal. Mi s-a părut că e slab. Era un film românesc. Tata tace. Apoi spune: ‘Ai fost la film… ai plătit bilet?. Nu, am intrat că a zis cineva că sunt băiatul lui Ștefan Bănică!

‘Deci nu ai plătit biletul. Atunci să nu îți mai dai cu părerea despre cineva care a făcut ceva. Tu ce ai făcut? Nu ai făcut nimic. Când o să plătești bilet, să îți dai cu o părerea. Când o să faci ceva, să îți dai cu părerea. Au trecut anii și am făcut „Liceenii’. Am vorbit din nou cu tata. „Auzi, rămân la aceeași părere, dar acum ai dreptul să vorbești’, mi-a spus el.

Am înțeles atunci cum merg lucrurile când vrei să pui cărămidă peste cărămidă și să faci o construcție. O clădire nu începe cu etajul întâi, începe cu parterul”, a povestit artistul în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli’, de la TVR 2.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter