Jador, adevărul despre participarea la Asia Express: „Am dat casting acum un an”

Publicat pe

După ce a participat la Survivor România, Jador a făcut o declarație care i-a pus pe jar pe fanii emisiunii Asia Express. Artistul a dat probă și pentru acest reality show și, potrivit spuselor sale, trebuia să plece pe Drumul Împăraților. Care este motivul pentru care a spus „pas' provocării de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Jador a prins gustul reality show-urilor! În timpul participării la Survivor România s-a ales cu o accidentare de toată frumusețea, iar artistul a fost nevoit să părăsească faimoasa competiție mai devreme decât ar fi sperat. Cu toate acestea, Jador a avut timp să dovedească faptul că are și reale calități sportive, motiv pentru care producătorii au început să fie interesați de prezența sa în mai multe astfel de concursuri.

Potrivit spuselor sale, Jador a participat la casting pentru Asia Express încă de anul trecut, casting pe care l-a trecut cu brio. Totuși, din motive medicale, acesta a fost nevoit să refuze provocarea și a rămas în țară pentru a-și pune sănătatea la punct.

Citește și: Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor: „Ea stătea sub mine. Nimeni nu știe…”

Citește și: Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor: „Te-am luat după gât și…'

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Georgiana, după ce s-au văzut de câteva ori: „E geloasă”

Citește și: Primele imagini cu Jador și Georgiana, după împăcare. S-au văzut cu alți concurenți de la Survivor

Accidentarea de la Survivor l-a împiedicat pe Jador să plece în Asia Express

Astfel, invitat la emisiunea „Xtra Night Show', de la Antena Stars, Jador a dezvăluit că genunchiul nu îi permite să participe la această competiție: Ar fi trebuit să merg acum la Asia Express, dar nu pot din cauza piciorului. Am dat casting de acum un an! Mă voiau!'

Jador, adevărul despre participarea la Asia Express: „Am dat casting acum un an'Jador, adevărul despre participarea la Asia Express: „Am dat casting acum un an'

Solistul și-a creat o mare bază de fani grație competiției Survivor și, cu siguranță avea șanse la titlu și în Asia Express. După ce a refuzat să plece pe Drumul Împăraților, se pare că problemele de sănătate îi dau bătăi de cap atât de mari încât Jador ar putea ajunge pe masa de operație. După ce și-a rupt meniscul, recomandarea medicilor a fost operația, dar artistul o amână cât de mult poate, din teamă.

'Stau prost cu genunchiul. Doare puțin, dar uneori când merg, nu tot timpul. Când stau în picioare mult, mă taie așa la genunchi. Ar trebui să ajung la operație, dar amân, mi-e frică de cuțit. Nu prea se poate amâna. Nu vreau să ajung la cuțit. Mi-e frică de operație, mi-e frică de doctor. Sper să-mi treacă de la sine, dacă nu, merg la spital. E rupt în trei locuri. M-a sunat Dorian să-mi zică să mă operez la doctorul lui.', a mai precizat Jador, în cadrul aceleiași apariții.

Cum s-a accidentat Jador, la Survivor

Luptându-se pentru a aduce un punct în echipa Faimoșilor, Jador a avut parte de o accidentare zdravănă la Survivor. Și-a rupt piciorul în trei locuri și are mari probleme la menisc. Din această cauză a stat câteva zile bune pe bară, susținându-și colegii de pe margine și ulterior a părăsit competiția, durerile fiind mult prea mari

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter