Loredana Groza o comite din nou! După poza cu decolteul adânc, vedeta s-a pozat în dres. Cum au reacționat fanii

Publicat pe

Loredana Groza arată din ce în ce mai bine! La aproape 50 de ani, vedeta pozează în ipostaze provocatoare, mai ales că are un corp tonifiat și forme voluptoase. Dacă zilele trecute surprindea cu un decolteu generos, iată acum cum s-a afișat. Fanii au reacționat imediat. 

Zilele trecute, chiar în weekend, Loredana Groza s-a afișat într-o rochie neagră, cu un decolteu adânc. Fanii au văzut imaginile postate de vedetă pe rețelel de socializare. Au avut comentarii pro și contra referitoare la această apariție.

Iată că acum, vedeta s-a pozat alături de animalul său de companie preferat. Și această imagine a atras atenția. Vedeta stă pe un fotoliu, poartă un top negru, iar în partea de jos un dres negru, transparent. Chiar între picioarele ei este cățelușul pe care îl mângăie.

Primele reacții ale fanilor au fost de admirație pentru vedetă: „Wow, ești frumoasă foc! (…) Tu chiar întinerești pe zi ce trece! (…) Superbă sunteți, doamna Lori”

Alții au fost ceva mai duri cu cântăreața: „Ai luat-o pe urma Andei Adam. Ea mai are puțin și se pozează în costumul Evei. (…) Puțin mai crăcănată…”

Loredana Groza o comite din nou! După poza cu decolteul adânc, vedeta s-a pozat în dres. Cum au reacționat faniiLoredana Groza o comite din nou! După poza cu decolteul adânc, vedeta s-a pozat în dres. Cum au reacționat fanii

Loredana Groza a atras toate privirile cu decolteul. Vedeta a purtat cea mai decupată rochie

Loredana Groza se încadrează în topul celor mai sexy artiste din România și o dovește cu fiecare apariție a sa. Zilele trecute, vedeta a întreținut atmosfera la un eveniment din București, unde a purtat o rochie foarte sexy cu un decolteu amețitor. Loredana Groza a îmbrăcat o rochie neagră din paiete, iar sânii săi au atras toate privirile celor prezenți la eveniment. Artista a postat fotografiile pe una dintre rețelele de socializare, unde a stârnit numeroase comentarii.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter