Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj emoționant după ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: „Această competiție mi-a adus...”

Publicat pe

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj emoționant după ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite. Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a fost eliminată din competiție chiar înainte de semifinala sezonului 10 Chefi la Cuțite. După ce a fost difuzată emisiunea la TV, a ținut să facă mai multe precizări pe contul ei personal de Instagram despre această experiență inedită din viața ei, care a avut loc cu doar câteva luni înainte ca soțul ei să plece în lumea celor drepți, la doar 37 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj emoționant după ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite. În ediția difuzată în seara de 28 noiembrie, s-au aflat numele semifinaliștilor sezonului 10 Chefi la Cuțite. Din păcate, Mădălina Crețan sau Lady Nosfe cum a fost numită în concurs, și Titus din echipa lui Sorin Bontea, au plecat acasă. A doua zi după ce au apărut imaginile la TV, soția lui Nosfe a povestit câteva detalii despre ceea ce telespectatorii nu au văzut la TV.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj emoționant după ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: „Această competiție mi-a adus...'Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj emoționant după ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: „Această competiție mi-a adus...'

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, mesaj emoționant după ce a fost eliminată de la Chefi la Cuțite

Lady Nosfe s-a declarat impresionată de valul de aprecieri venite din partea celor care i-au urmărit evoluția frumoasă în sezonul 10. Nu a crezut inițial că va reuși să ajungă atât de departe în concurs.

„Dragii mei, mă copleșesc și mă ridică atât de mult mesajele și cuvintele voastre de admirație, de susținere, de laudă! Nu am reușit să împărtășesc cu voi prea multe din această experiență, deși mi-am dorit-o atât de mult și mi-a adus atât de multă bucurie!

Nu credeam că voi reuși să ajung atât de departe, deși îmi doream asta după fiecare probă individuală, în același timp am zis și am știut mereu că fiecare omuleț de acolo este capabil și merită din punct de vedere culinar și nu numai să ajungă în semifinală! Nu știu cum s-au văzut toate lucrurile din fața televizorului, în schimb pot să vă spun cum le-am vazut eu acolo și cum le vad și acum! Mă consider norocoasă că am făcut parte din acest sezon, cu acești oameni!„, a dezvăluit Mădălina Crețan, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul: „Mă iei la mișto?”

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au din nou probleme în cuplu: „Nu pot spune că e foarte roz treaba. Chiar dacă încerc să ascund…'

Citește și: Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Pe tine te iubesc cel mai mult de aici'

Citește și: „Degeaba am sănătate, dacă nu am familie'. Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună după moartea artistului

Ce a mărturisit despre soțul ei

Unul dintre motivele pentru care Mădălina Crețan, Titus sau Paco au fost apreciați în acest sezon de Chefi la Cuțite a fost faptul că aceștia nu au avut conflicte cu alți concurenți. Lady Nosfe a dezvăluit acum că artistul a fost unul dintre oamenii de la care a învățat cât de important este să dai dovadă de blândețe și fairplay.

„Așa cum am mai spus, această competiție mi-a adus niște frați și niște surori care imi sunt alături sufletește și nu numai în această perioadă! Am plâns la această eliminare nu pentru că nu am ajuns în semifinală, am plâns pentru că s-a terminat o etapă din viața mea care a devenit fundamentală în drumul meu ca OM în această călătorie, prin această lume!

Iar blândețea și fairplay-ul pe care l-ați văzut la mine se datorează multor oameni de la care am ales să învăț! De la părinții mei, de la profesori, de la prieteni, de la familia mea extinsă, dar foarte foarte mult de la copilul si soțul meu!

P.S. Ne vedem în finală! Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă doresc să vă amintiți mereu, în orice situație, grea sau ușoară, bună sau rea, că la baza suntem toți oameni cu suflet și că oamenii au nevoie de oameni!”, a completat Mădălina Crețan.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter