Mădălina Pamfile explică lipsa ei din emisiunea Bravo, ai stil!: „Nu se pune problema unei descalificări”

Publicat pe

Mădălina Pamfile explică lipsa ei din emisiunea Bravo, ai stil! În ediția difuzată pe data de 25 noiembrie 2021, Mădălina Pamfile nu a fost prezentă! Acest lucru a ridicat foarte multe semne de întrebare în rândul fanilor din cauza faptului că înainte cu o zi, ea a avut o ceartă puternică cu Nicoleta Dragne. În urma conflictului, Mădălina Pamfile a părăsit platoul și nu a comentat prea multe despre subiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Pamfile este una dintre cele mai votate concurente de la Bravo, ai stil!. Aceasta are o comunitate de oameni care o admiră și care o susțin necondiționat. În ediția difuzată pe 25 noiembrie 2021, diva nu a fost prezentă, motiv pentru care oamenii de acasă și-au ridicat multe semne de întrebare. Frumoasa concurentă a decis să îi liniștească pe aceștia, spunând că nu se pune problema unei descalificări.

Aceasta a decis să vorbească cu prietenii săi de pe rețelele de socializare. Ea le-a recomandat să urmărească în continuare edițiile de vineri și sâmbătă pentru a înțelege concret despre ce este vorba.

Citește și: De ce a plecat Mădălina Pamfile din platoul Bravo, ai stil.Ce s-a întâmplat între ea și Nicoleta Dragne

Citește și: Ce se întâmplă cu Mădălina Pamfile, după ce a lipsit de la Bravo, ai stil!:„Am fost anunțați, doar că…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina, s-au afișat împreună.Cum au fost surprinși la plimbare, în București!

Citește și: Prima bancnotă din România pe care apare chipul unei femei.Janina Nectara a înceut această campanie

Mădălina Pamfile explică lipsa ei din emisiunea Bravo, ai stil!

Mădălina Pamfile a simțit nevoia să le explice fanilor ei de ce a lipsit din ediția de joi a emisiunii Bravo, ai stil!. Aceasta nu a oferit detalii concrete, însă i-a îndemnat pe oameni să privească în continuare showul pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat.

„Am primit destul de multe mesaje și aș vrea să vă povestesc atât cât pot despre tot ceea ce se întâmplă la momentul actual. În primul rând, trebuie să vedeți ceea ce se întâmplă în ediția din seara aceasta și cea de mâine seara. Noi, între filmări, avem pauză câteva zile și se pot întâmpla foarte multe lucruri. Faptul că eu aseară am fost absentă se datorează altor motive, pe care o să le vedeți în seara aceasta, cât și mâine seară.', a spus ea pe rețelele de socializare.

„Nu se pune problema unei descalificări'

Aceasta i-a liniștit pe fanii săi și a declarat că nu se pune problema unei descalificări. Ba mai mult, ea a menționat că absența ei nu are legătură cu cearta pe care a avut-o cu Nicoleta Dragne. Diva este de părere că întotdeauna există păreri diferite și în contradictoriu, motiv pentru care nu pune la suflet cele întâmplate în platou.

„Voiam să vă mai zic că nu se pune problema unei descalificări din cauza vreunei discuții, pentru că discuții vor exista tot timpul și nu doar la televizor. Dacă pui 5 femei la o masă, cu siguranță vor avea păreri diferite, fiecare este în felul ei. Nu se pune problema din cauza unei discuții cineva să fie eliminat. Un contract stă în mai mulți termieni pe care noi trebuie să-i respectăm și nu discuția în sine este motivul absentării mele în emisiunea de ieri.', a mai spus ea.

Mădălina Pamfile: „Nu există perfecțiune'

Diva a ținut să îi invite din nou pe telespectatori să urmărească showul pentru a înțelege motivul absentării sale. Aceasta susține că nimeni nu este perfect și că tot ceea ce concurentele fac, este pentru cei de acasă.

Vă invit să vedeți emisiunea ca să vă dați seama și nu cred că trebuie să le luăm nici noi foarte personal și nici cei de acasă. Tot timpul vor exista discuții între femei, doar că noi suntem la televizor și este mai ușor să judeci de pe margine anumite discuții, cred că mi se întâmplă foarte des în viața reală ca 2-3 persoane să nu aibă aceeași părere. Acolo este o emisiune de stil și încercăm să vă arătăm ținute frumoase, momente frumoase, caractere, nu există perfecțiune', a mai spus aceasta.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter