Madonna șochează din nou. A făcut 62 de ani și a dat petrecere cu droguri, alături de iubitul de 26 de ani

Publicat pe

Madonna șochează din nou, odată cu aniversarea de 62 de ani. Diva muzicii pop și-a petrecut ziua de naștere alături de iubitul său, în vârstă de 26 de ani, iar ca „desert' au avut un platou cu droguri. Imaginile au fost publicate pe pagina ei de Instagram, iar fanii au reacționat la postare, apreciind-o și lăsându-i comentarii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deşi nu mai este tânără, Madonna se comportă în continuare ca o adolescentă rebelă şi nu se fereşte să arate asta. Şi-a serbat cea de-a 62-a aniversare alături de prieteni, de iubitul cu 26 de ani mai tânăr şi alături de o tavă cu droguri. Vedeta a postat mai multe poze pe contul său de instagram, cu descrierea Welcome to Jamaica………. #birthday #leo'.

Dacă foarte mulți fani au felicitat-o și i-au urat la mulți ani, câţiva dintre ei şi-au arătat dezamăgirea, spunând în comentarii că sunt foarte trişti să vadă aceste imagini, rugând-o să renunţe la droguri sau chiar avertizând-o că trece prin criza vârstei mijlocii.

Madonna, singura persoană pe care nici măcar pandemia nu o poate opri. A fost testată pozitiv pentru anticorpi de coronavirus: 'O să ies la o plimbare și o să respir aerul plin de COVID-19'

Alţii s-au legat de aspectul relaţiei sale controversate, spunându-i că nu le place deloc de iubitul pe care îl are. Madonna are un fiu de 20 de ani, acesta fiind cu doar 6 ani mai mic decât partenerul său.

Madonna șochează din nou. A făcut 62 de ani și a dat petrecere cu droguri, alături de iubitul de 26 de aniMadonna șochează din nou. A făcut 62 de ani și a dat petrecere cu droguri, alături de iubitul de 26 de ani

Cu toate acestea, numărul fanilor care aprobă comportamentul artistei a fost mai mare decât cel al persoanelor care au privit cu ochi critici modul în care şi-a serbat vedeta ziua de naştere.

Madonna a pozat topless, la 61 de ani, și a postat fotografia pe Instagram! Cum arată vedeta fără Photoshop și ce mesaje i-au transmis fanii


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter