Magda Pălimariu se mută din România: „Voi sta mai mult timp în...”. Cine o va înlocui la PRO TV

Publicat pe

Magda Pălimariu se mută din România. Vedeta a făcut anunțul, recent, pe conturile ei de socializare. Fire deschisă, aceasta a dezvăluit motivul, menționând și că abia așteaptă să-și reîntâlnească telespectatorii. Având în vedere că nu va mai locui în țară, altcineva îi va lua locul la rubrica meteo de la PRO TV. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu se mută din România. Chiar ea a fost cea care le-a dat vestea surprinzătoare fanilor. Vedeta a scris un mesaj emoționant în care a dezvăluit motivul deciziei sale. Totodată, ea a menționat că arde de nerăbdare ca, într-o zi, să-și reîntâlnească telespectatorii. Pentru că nu va mai locui în țară, cei de la PRO TV i-au găsit o înlocuitoare pentru rubrica meteo pe care aceasta o prezenta.

Magda Pălimariu se mută din România: „Voi sta mai mult timp în...'. Cine o va înlocui la PRO TVMagda Pălimariu se mută din România: „Voi sta mai mult timp în...'. Cine o va înlocui la PRO TV

Magda Pălimariu e una dintre cele mai apreciate vedete de la PRO TV. Este cunoscută ca prezentatoarea rubricii meteo și a fost aproape în fiecare seară alături de telespectatori. Astfel, nu e de mirare că se bucură de un număr uriaș de fani. Recent, ea le-a dat acestora o veste surprizătoare. Vedeta a anunțat că se mută din România.

Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost Magda Pălimariu cerută în căsătorie:”Pentru mine, spontan, munca din spate…”. Cine sunt nașii cuplului/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Oana și Viorel Lis.Ea avea 18 ani, el 53!

Citește și: Cum arată fosta soție a lui Reghe la 55 de ani.Mariana Pfeiffer și-a făcut câteva intervenții estetice

Magda Pălimariu se mută din România

În următoarea perioadă, Magda Pălimariu se va muta în Norvegia. Aceasta e țara de origine a soțului ei, Ionuţ Eriksen. Va sta destul de mult timp acolo, pentru a se bucura de locurile frumoase și pentru a petrece momente prețioase în locul din care face parte familia ei de acum. Speră să se acomodeze repede cu traiul de acolo și cu clima.

Deși a mărturisit că în următoarea perioadă va fi mai mult plecată din țară, Magda Pălimariu a subliniat faptul că rubrica meteo face parte din viața. În același timp, ea a mărturisit că nu o să renunțe la întâlnirile cu fanii ei.

„Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi!

Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!', a transmis Magda Pălimariu, pe Facebook.

Așadar, Magda Pălimariu a luat această decizie radicală la scurt timp după ce s-a măritat cu soțul ei, Ionuţ Eriksen. Acesta este președintele Camerei de Comerț Româno-Norvegiene. De asemenea, e cunoscut și ca directorul unei rețele de clinici și laboratoare stomatologice în Norvegia și Ungaria.

Cine o va înlocui pe Magda Pălimariu

În urma anunțului vedetei, toată lumea e curioasă să afle cine o va înlocui pe Magda Pălimariu la PRO TV. Ei bine, în conform organizatorilor, în locul ei a fost adusă Iulia Pârlea. Aceasta e fosta iubită a fratelui lui Marius Moga. Ea are experiență vastă atât în radio, cât și în televiziune, de 20 de ani.

„Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc!

Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO', a spus Iulia Pârlea, conform stirileprotv.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter