Magda Vasiliu, mesaj tranșant după divorțul de cel de-al treilea soț: "Tot am răbdat, am ignorat. Dar mi-a ajuns”

Publicat pe

Magda Vasiliu, în plin divorț cu cel de-al treilea soț. Fosta prezentatoare TV traversează o perioadă plină de schimbări din viața ei. Aceasta a părăsit România și cariera în televiziune și a plecat peste hotare pentru a-și trata fiul de cancer. Deși inițial, ea plecase în Italia împreună cu soțul și fiul ei, în primăvara acestui an a anunțat că va divorța. Vestea a venit ca un șoc, iar acum Magda Vasiliu vorbește despre acest subiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Magda Vasiliu se află în plin divorț de cel de-al treilea soț, alături de care plecase în Italia. Fosta vedetă de la PrimaTV a ales să își schimbe complet viața după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer. Acum, ea a oferit o serie de declarații cu privire la situația sa actuală. Ba mai mult, diva a tras un semnal de alarmă pentru bărbații care îi caută atenția. Ea susțin că nu are nevoie de niciun bărbat care să îi „aline singurătatea'.

Fosta prezentatoare PrimaTV susține că singurele persoane de care are nevoie în astfel de momente sunt sora și mama sa. Astfel, ea îi roagă pe bărbații care o urmăresc pe rețelele de socializare să nu îi mai trimită mesaje.

Citește și: O mai ții minte pe știrista Magda Vasiliu? Locuiește în Italia, s-a despărțit de soț și este mamă singură:”Nu accept compromisul”

Citește și: Un nou scandal la orizont!Adriana Bahmuțeanu, replică acidă pentru Magda Vasiliu

Citește și: Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino de la filmările pentru House of Gucci

Citește și: Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express.Care sunt echipele finaliste

Magda Vasiliu, mesaj tranșant după divorțul de cel de-al treilea soț

Magda Vasiliu a anunțat că va divorța încă din primăvară, iar de atunci a primit tot mai multe mesaje de la admiratori. Aceasta a tras un semnal de alarmă și a subliniat faptul că nu are nevoie de niciun bărbat să îi „aline' suferința.

„Tot am răbdat, am ignorat, m-am făcut că nu pricep etc etc… Dar mi-a ajuns. Pentru toți cei care îmi trimit tot felul de mesaje, care-mi plâng de milă, care se oferă să-mi aline singurătatea, care își oferă ajutorul/sprijinul etc. etc, am și eu un mesaj. Sunt ok așa cum sunt. Chestiunile care țin strict de viața mea personală mă privesc pe mine și cam atât. Că există sau nu cineva, nu e treaba nimănui. Doar a mea.', a spus ea pe Facebook.

Aceasta a punctat și faptul că singurele persoane de care are nevoie în viața ei sunt mama și sora sa.

„Eventual sora mea sau mama sunt informate despre ultimele evoluții din viața mea sentimentală. Și prietenele foarte apropiate. Nu am multe… dar alea pe care le am sunt perfecte. E adevărat că pe soră-mea aș clona-o, că de vreo câteva ca ea chiar aș avea nevoie, dar mă mulțumesc și cu situația actuală. Așa că domnilor care-mi scriu/comentează le recomand să nu-și facă griji pentru mine, pentru că sunt mai mult decât ok', a mai spus ea.

Magda s-a despărțit de soțul ei

Magda Vasiliu a decis să pună punct căsniciei în care se afla. Deși cei doi au ales să plece împreună în Italia, fosta prezentatoare TV a hotărât că este mult mai bine să divorțeze. Imediat după anunț, ea a oferit o serie de declarații cu privire la această situație.

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat, prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani', a declarat Magda Vasiliu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter