Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express. Care sunt echipele finaliste

Publicat pe

Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express. Cântăreața și ruda ei au părăsit competiția de pe Antena 1, după ce nestemata din cufărul primit de la Irina Fodor s-a arătat a fi roșie. Le-a părut rău că au plecat, însă s-au bucurat că au avut prilejul să se „joace' în acest concurs. L-au descris drept aventura vieții lor și sunt fericite că au participat împreună. Iată ce gest a făcut artista la plecare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express. Cele două au părăsit competiția în semifinală, înainte de a ajunge în Ierusalim, loc în care se va ține finala. Artista și ruda ei au părăsit competiția cu ochii în lacrimi, după ce nestemata din cufărul primit de la Irina Fodor a fost roșu. Au sperat până în ultima clipă ca diamantul să fie verde, însă, se pare că norocul nu a fost de partea lor.

Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express. Care sunt echipele finalisteLidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express. Care sunt echipele finaliste

Semifinala Asia Express a fost una plină de provocări. Cele trei echipe rămase în concurs, formate din Emi și Cuza, Mihai Petre și Elwira, Lidia Buble și Estera, au trăit emoții puternice. Cel mai tare s-au temut de cuferele oferite de Irina Fodor, pentru că în unul dintre ele se ascundea un diamant roșu, nestemată care-i trimite pe ghinioști acasă, instant.

Citește și: Ce a făcut Lidia Buble la Asia Express pentru a avea noroc în dragoste:„Vreau să mă mărit'

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Lidia Buble la Asia Express:„Nu cred. Este enorm!'

Citește și: Ce pensie are Marius Bodochi după 36 de ani de activitate.Suma a crescut anul trecut

Citește și: Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți:„Rochia de mireasă i-au făcut-o colegele'

Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost eliminate de la Asia Express

Emi și Cuza au scăpat de acest ghinion. Au ajuns primii, la fiecare probă, astfel că nu au primit nicio cutie. Lidia Buble și sora ei, Estera, aveau un cufăr din episodul trecut. Mihai Petre și soția lui, Elwira, au primit, în total, două cutii. Cele două echipe au stat tot timpul „ca pe ace', așteptând verdictul din partea prezentatoarei Irina Fodor.

Prima cutie aleasă și primită de Mihai Petre și Elwira a avut o nestemată verde. Nimeni nu a răsuflat complet ușurat, pentru că nimeni nu știa ce se ascunde în a doua cutie sau în cea a fetelor. Din păcate pentru ele, Lidia Buble și sora ei, Estera, au avut cufărul cu piatra roșie. Asta înseamnă că Mihai Petre și Elwira au scăpat de la eliminare și au ajuns în finală. Cealaltă echipă finalistă e formată din Emi și Cuza.

Care sunt echipele finaliste

După ce au aflat că au fost eliminate, Lidia Buble și sora ei, Estera, au izbucnit în lacrimi. Cântăreața a mărturisit că cel mai mare regret al ei este că jocul s-a terminat pentru ele și că nu mai au șansa să joace împreună în finală. Au descris experiența Asia Express ca fiind cea mai frumoasă aventură a vieții lor, iar competiția le-a făcut să se întoarcă în timp, în copilărie.

„Cea mai pare părere de rău și cel mai mare regret al meu este că s-a terminat jocul pentru noi. Mi-ar fi plăcut sa avem șansa să jucăm ultimul joc împreună. A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre. Simt că mi-am trăit a doua copilărie. Am simțit că m-am întors în timpul copilăriei și mi-am dat voie să mă joc.

Noi ne-am bucurat și am trăit. Ne-am făcut și prieteni. Unul dintre cele mai grele momente pentru noi a fost atunci când am mâncat capul de miel în timpul unei probe', au declarat Lidia Buble și Estera, după eliminare, conform spynews.ro.

Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă la Asia Express

Odată cu eliminarea de la Asia Express, Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă, pentru prima dată în viața ei. A făcut gest simbolic, după ce, în competiție, a spus de mai multe ori că vrea să se mărite. A declarat că nu este disperată să facă acest pas, însă și-ar dori, deși multe lucruri pe care le-a făcut în concurs, în acest sens, au fost în glumă. Fosta concurentă a purtat peste tot rochia de mireasă cu ea, în rucsac, după ce o achiziționase cu un milion de lei vechi. Și-ar fi dorit să joace curse de finală îmbrăcată astfel.

„Eu oricum nu plec oricum din Asia Express. Eu v-am zis ceva și mă țin de cuvânt. Eu trebuie să fiu superbă. Ți-am zis că o să fii nașul meu. Mă mărit azi. Eu nu plec de aici nemăritată, ca să înțelegeți. Am cea mai urâtă rochie de mireasă. A fost luată pe grabă. Am luat-o de la o doamnă, dintr-un pod, cu un 1 milion. Când am plecat din România, am plecat cu gândul ăsta de acasă. În Asia Express… Eu nu o să plec de acolo singură. Am vrut să fac cursa de finală în rochia de mireasă, dar n-am mai apucat-o.

Păi cum de unde dorința? Toți frații meu s-au căsătorit la 19 ani, 20 de ani,au un copil, doi copii. Eu mai am puțin și fac 30 și nu am nimic. Îmi doresc mult. Nu sunt disperată. Au fost foarte multe lucruri pe care le-am făcut de amuzament. Sunt convinsă că cei care știu o să înțeleagă. Se vedea clar că e vorba de caterincă. Dar nici nu m-aș supăra să plec singură. E singura rochie de mireasă pe care o îmbrac', a spus Lidia Buble, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter