Maria Cârneci a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV. Cine este femeia care i-a schimbat viața: „Nu aveam bani să-mi iau niciun corn”

Publicat pe

Maria Cârneci a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV. Îndrăgita artistă și-a reîntâlnit diriginta din liceu, după cinci ani, într-un video call în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Vedeta spune că este femeia care i-a schimbat viața și datorită ei a ajuns acum una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Solista a povestit cum a debutat în muzică, iar începuturile sale în industrie nu au fost deloc ușoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Maria Cârneci este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România. Vedeta are un public numeros, care îi fredonează cântecele și care o aplaudă de fiecare dată când apare pe scenă.

Maria Cârneci a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV. Cine este femeia care i-a schimbat viața: „Nu aveam bani să-mi iau niciun corn'Maria Cârneci a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV. Cine este femeia care i-a schimbat viața: „Nu aveam bani să-mi iau niciun corn'

Maria Cârneci a debutat pe scena concursului Floarea din grădină difuzat pe TVR, dar ca să ajungă acolo a trebuit să ceară ajutor. Așa a primit tot sprijinul doamnei sale diriginte din liceu.

Citește și: Maria Cârneci, luată prin surprindere de ziua ei, după ce Laurette a întrebat-o despre Ion Țiriac:„Vrei să mă bagi în gura lupului'

Citește și: Maria Cârneci face parastas la azil, la doi ani de la moartea soțului:”A fost jumătatea sufletului meu”

Citește și: Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani.Ce surpriză i-a făcut artista, în miez de noapte: „Te iubesc!'

Citește și: Vica Blochina s-a accidentat la Splash! Vedete la apă și va ajunge la spital:„Trebuie să fac o ecografie'

Maria Cârneci a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV

Interpreta de muzică populară a fost invitată, recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Artista și-a amintit de începuturile ei în lumea muzicii. Moderatorul, între timp, nu s-a lăsat până nu i-a făcut o surpriză Mariei Cârneci. După cinci ani în care nu s-au mai văzut, cântăreața și diriginta sa din liceu s-au reîntâlnit, într-un video call, chiar în direct. Solista, vizibil emoționată, a început să aibă vocea tremurândă când a văzut-o pe femeia care i-a schimbat viața. Pe parcursul conversației, nu s-a mai putut abține și a început să plângă, în direct.

Artista a debutat pe scena concursului Floarea din grădină difuzat pe TVR, unde a câștigat locul I pe țară. Totodată, ca să ajungă acolo a avut nevoie de ajutor. Cea care a sprijinit-o a fost chiar diriginta sa din liceu. Cântăreața venea dintr-o familie modestă. Locuia la cămin în Câmpulung și nu avea bani decât de mâncare, astfel că nu avea posibilitatea să meargă la preselecții. I-a cerut însă ajutorul dirigintei sale.

Nu aveam nici o chioară. Și m-aș fi dus. La Câmpulung am făcut liceul și era preselecția la Râmnicu Vâlcea. Nu avem nici cu ce. Nu aveam să mă duc cu vreo rată, ceva, că nu știam. M-am dus la doamna dirigintă și i-am spus. M-a îmbrăcat, avea două fete și dumneaei, și m-a dus cu soțul ei cu mașina.Mi-a dat să mănânc și când am văzut că am reușit la preselecție și că urmează să mă prezint…, a declarat Maria Cârneci.

Eu eram dirigintă, dar eu eram foarte tânără atunci și nu consideram că sunt elevi, eu consideram că sunt copiii mei, ca și copiii mei de acasă. Mariana a fost în fața comisiei extraordinară, a povestit diriginta sa, Ligia Vișoiu.

Poate mi-o fi fost rușine, dar nu aveam bani să-mi iau niciun corn, a mai continuat Maria Cârneci. 

În tinerețe, vedeta a lucrat în învățământ, pentru a face rost de niște bani.

Am fost și în învățământ doi ani de zile. Am fost suplinitoare la mine în sat și la Gura Șuții. Am predat desen și muzică, pentru că aveam nevoie de bani, să-mi cumpăr și eu rochițe, să mă duc să cânt. Era salariul mic, nu mai știu cât era, dar nu mă atrăgea.

Eram la început, nu aveam de niciunele. Îmi era jenă să cer de la părinți, pentru că dintr-un singur salariu la cinci copii…Aveam din astea de ale mâncării, dar nu aveam bani, și-a amintit cântăreața.

Sursă foto: Facebook, capturi YouTube

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă