Maria Chițu are un iubit, după Survivor: „M-a ajutat foarte mult”

Publicat pe

Fosta Răboinică de la Survivor, Maria Chițu, a vorbit, în premieră, despre iubitul ei. Deși a plecat din Republica Dominicană un pic dezamăgită că nu reușise să se califice în finală, în drum spre casă avea să aibă parte de o surpriză la care nu se aștepta. Acum, se simte mai împlinită ca oricând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu de la Survivor are un nou iubit! Cine este bărbatul și cum l-a cunoscut? Se pare că, tocmai în acel avion, când se întorcea spre casă, l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină partener de viață în scurt timp. Într-un interviu recent dat postului TV Kanal D, Maria Chițu de la Survivor a povestit despre prima întâlnire cu iubitul ei.

Fosta Războinică spune că tânărul a ajutat-o enorm să-și revină după ce a ieșit din competiție și știe că se poate baza oricând pe el. „Mă văd cu un băiat în perioada asta, el este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră', a spus Maria Chițu.

Maria Chițu are un iubit, după Survivor: „M-a ajutat foarte mult'Maria Chițu are un iubit, după Survivor: „M-a ajutat foarte mult'

Care este cel mai mare vis al Mariei Chițu de la Survivor

Totodată, fosta concurentă de la Survivor a dezvăluit și planurile pe care le are, în prezent, din punct de vedere profesional. Ea vrea să se angajeze pentru a-și ajuta familia. Mai târziu, urmează să-și deschidă propria școală de dans, unde să le transmită viitoarelor generații toate cunoștințele ei despre acest sport.

„Vreau să mă angajez si vreau să îmi ajut familia financiar și să ne întreținem în București. Ceea ce îmi doresc foarte mult este să îmi deschid o școală de dans, pentru că este singurul lucru care mi-ar aduce zâmbetul pe buze în orice situație', a mai spus fosta concurentă de la Survivor România.

Cine este Maria Chițu de la Survivor

Din dorința de a face față tuturor provocărilor din Republica Dominicană și ambiția pe care o are atunci când vine vorba despre concursuri, Maria Chițu s-a înscris la Survivor România.

Concurenta s-a înscris la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Maria mai are o soră mai mică, în vârstă de 14 ani.

Citește și: Sora Războinicei Maria Chițu susține o concurentă de la Faimoși

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor

Citește și: Sorin Pușcașu, reacție dură la adresa foștilor colegi de la Survivor

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor. Adoră să pozeze sexy

Când a intrat în competiție, Maria spunea că probabil va întâmpina dificultăți în a se înțelege cu colegii din echipa Războinicilor, pentru că ea are o fire foarte schimbătoare. Maria Chițu de la Survivor se descrie a fi o persoană impulsivă, dar și empatică în același timp.

De la vârsta de 15 ani, Maria practică dansul latino și, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, reiese că adoră să pozeze sexy.

A studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește. Maria Chițu de la Survivor a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu agenții de modelling.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter