Maria Dragomiroiu se alătură vedetelor care susțin lupta împotriva COVID-19. Cântăreața a donat 10.000 de lei pentru medicii din România

Publicat pe

Cântăreața Maria Dragomiroiu a donat 10.000 de lei pentru medicii români aflați în prima linie în lupta împotriva coronavirusului.

Maria Dragomiroiu se alătură vedetelor care susțin lupta împotriva COVID-19. Cântăreața a donat 10.000 de lei pentru medicii din RomâniaMaria Dragomiroiu se alătură vedetelor care susțin lupta împotriva COVID-19. Cântăreața a donat 10.000 de lei pentru medicii din România

Artista a declarat pentru fanatik.ro că a donat din banii pe care îi avea strânși, împreună cu soțul ei, precizând că nu îi dau afară banii din casă.

„Nu mă dau afară banii din casă, trăim normal. Nu mi-a plăcut să mă dau mai așa și nici nu-mi trebuie. Am donat și noi, eu cu soțul meu, 100 de milioane  pentru medici… Din ce aveam strânși'.

Maria Dragomiroiu este izolată în casa din București, în care locuiește împreună cu soțul ei.

Citește și: Kaufland a donat 73.000 de măști personalului medical, iar McDonalds aduce mâncare la mii de oameni aflați în carantină, din cauza coronavirusului

Cântăreața spune că aceasta perioadă îi prinde bine și că nu are probleme financiare, cum este cazul altor artiști, asta deoarece a fost învățată de mică să strângă ceva bănuți și pentru ziua de mâine.

„Din păcate, omul zice că își trăiește clipa. Dacă te gândești la ziua de mâine puțin, să nu cheltuiești tot ce ai câștigat… Eu la țară așa stiam: să pui găleata la streașina casei când plouă. Dacă ești atent, iei în calcul că ți se poate întâmpla orice în timpul vieții', a spus artista.

Citește și: Români în Italia. Un antreprenor a donat peste 3 tone de alimente, care au fost distribuite de un preot: „Trebuie să rămânem uniți și solidari pentru a pregăti un viitor mai bun”

Deși stă aproape de copiii și nepoții ei, Maria Dragomiroiu preferă să păstreze distanța față de ei, din cauza virusului.

„Stăm foarte aproape de copii. Pe jos dacă mergem ajungem foarte repede. De exemplu, a fost ziua nepoțelului meu, a împlinit recent 6 anișori. Nu am mers, am vorbit doar prin telefon. Cred că așa vom face și de Paște. Nu îndrăznesc să merg la ei, respect toate regulile', a completat artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter