Marina Almășan rupe tăcerea despre mariajul cu Victor Socaciu și va lansa o carte: "Acum am dreptul să vorbesc liber"

Publicat pe

Marina Almășan a fost cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu. Cei doi au divorțat în 2012, după 16 ani de căsătorie. După ce s-au despărțit, prezentatoarea TV a refuzat să mai vorbească cu tatăl fiului său. Cu toate astea, Marina a decis să facă dezvăluiri inedite despre relația cu regretatul artist. Vedeta tv vrea să scrie o carte despre căsnicia lor, dar și despre cel care a fost Victor Socaciu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS! AICI!

La două săptămâni de la moartea artistului Victor Socaciu, Marina Almășan a decis să vorbească despre relația cu acesta. Vedeta tv face dezvăluiri emoționante despre cel care i-a dăruit un fiu. Cei doi nu și-au mai vorbit mai bine de zece ani. Care a fost, de fapt, motivul?

Marina Almășan și Victor Almășan s-au războit prin tribunale vreme de mai bine de cini ani și s-au acuzat reciproc de infidelitate. Prezentatoarea Tv a declarat că a fost înșelată de artist în timpul căsniciei lor cu impresara lui, Brândușa Simion, care ulterior i-a devenit soție.

Citește și: Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț:„Toți copiii ar fi vrut să…'

Citește și: Ce acuzații îi aduce Marina Almășan soției lui Victor Socaciu:„Ar fi trebuit să se gândească la faptul că…'

Citește și: „Am fost dresată'.Prin ce a trecut Monica Bîrlădeanu înainte să devină celebră

Citește și: Alina Sorescu a fost criticată de Raluca Bădulescu:„E ținută de…'

Marina Almășan rupe tăcerea despre mariajul cu Victor Socaciu și va lansa o carte

Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o poveste de dragoste care a durat 16 ani. Rodul iubirii lor este Victoraș, unicul fiul al regretatului artist. La două săptămâni de la moartea lui Victor Socaciu, prezentatoarea TV a decis să facă dezvăluiri inedite despre relația cu acesta. Marina Almășan a mărturist că după divorțul de Socaciu, a decis să nu mai vorbească cu el. Vedeta tv este decisă să scrie o carte despre căsnicia cu tatăl fiului ei, dar și despre Victor Socaciu. Afectată de moartea acestuia, Marina a început să dezvăluite lucruri neștiute depsre povestea de dragoste trăită alături de regretatul cântăreț.

Moderatoarea TV a precizat că a așteptat zece ani să vorbească despre fostul soț. „Nu am făcut decât să respect decizia lui Victor. Deși aici sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată… Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj. Din acel moment Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani.

Cred că pe undeva a fost și pedeapsa' pe care am simțit nevoia să i-o dau. Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit… Acum Victor nu mai aparține niciunei femei.Acum am dreptul să vorbesc liber despre lucrurile frumoase și nespuse timp de 10 ani„, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Victor Socaciu, relație specială cu părinții Marinei Almășan

Prezentatoarea TV a mai povestit că părinții săi și fostul soț aveau o relație specială, cu toate că la început aceștia nu au fost de acord ca fiica lor să se căsătorească cu un artist. Marina Almășan a mărturisit că Victor Socaciu a compus piesa „Cântec pentru soacre', pe care i-a fredonat-o de multe ori soacrei sale.

'Nu știu câte soacre au trecut prin mâinile' lui Victor, știu doar că pe mama mea a iubit-o foarte mult. Uneori mă simțeam chiar ușor jenată, știind că, la început, părinții mei nu au fost din cale-afară de încântați că le aduc în casă un ginere artist. De vină nu erau decât prejudecățile, ai mei neavând ce altceva să reproșeze alegerii mele.Dincolo însă de orice, amândoi, și mama și tata au sfârșit prin a fi  extrem de mulțumiți văzându-mă pe mine radiind de fericire.', a mărturisit aceasta.

Marina Almășan recunoaște că l-a iubit enorm pe Victor Socaciu

Deși au divorțat cu mare scandal în urmă cu câțiva ani, Marina Almășan a recunoscut că l-a iubit foarte mult pe Victor Socaciu, iar despărțirea lor a afectat-o extrem de tare. Vedeta l-a acuzat pe artist că a înșelat-o cu impresara lui, Brândusa Simion, care ulterior i-a devenit soție. Cu toate astea, înainte de divorț, Marina a luptat pentru relația pe care o avea cu acesta, încercând să o convingă pe amanta lui Socaciu să renunțe la relație.

„Eu mărturisesc că am vorbit foarte mult, practic atunci când m-am despărțit, pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă. N-am vrut să accept că s-a terminat o relație la care țineam foarte mult și credeam foarte mult.Eu l-am iubit foarte mult, am primit foarte greu toată apariția unei alte persoane. De atunci eu l-am pedepsit în sinea mea și am zis că nu vreau să mai vorbesc cu el', a spus Marina Almășan,  citată de Spynews.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter