Marina Almășan, declarație șocantă despre moartea lui Victor Socaciu: "Am ajuns la concluzia că a fost `ajutat` să plece mai repede"

Publicat pe

Răsturnare de situație în cazul morții lui Victor Socaciu! Mariana Almășan, fosta sa soție, susține că a ajuns la concluzia că artistul ar fi fost „ajutat' să plece mai repede și se simte vinovată că nu i-a fost alături, pentru a-l sprijini. Marina Almășan și Victor Socaciu au fost împreună timp de 16 ani, însă despărțirea lor a fost una tumultuoasă. Cu toate acestea, fosta soție a artistului mărturisește că el a fost marea ei iubire și face mărturisiri tulburătoare despre viața lor împreună. Mărturisiri ce se vor găsi în cartea pe care tocmai a finalizat-o…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Marina Almășan vine cu declarația momentului despre moartea lui Victor Socaciu. Jurnalista susține că fostul ei soț ar fi fost „ajutat' să plece mai repede, ajungând la această concluzie, după ce s-a documentat pentru cartea sa. De asemenea, cu toate că erau despărțiți de ani buni și nu și-au mai vorbit, Marina Almășan a recunoscut acum, când el a trecut în neființă, că despărțirea de Victor Socaciu a afectat-o enorm. Cei 16 ani de căsnicie și dragostea care i-a unit nu pot fi uitate, în pofida momentelor triste care au urmat despărțirii.

Marina Almășan, declarație șocantă despre moartea lui Victor Socaciu: "Am ajuns la concluzia că a fost `ajutat` să plece mai repede"Marina Almășan, declarație șocantă despre moartea lui Victor Socaciu: "Am ajuns la concluzia că a fost `ajutat` să plece mai repede"

Ce a dus la despărțirea dintre Marina Almășan și Victor Socaciu

Marina Almășan a fost cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu, femeia care i-a fost alături timp de 16 ani, până în 2012. Au împreună un băiat, pe Victoraș, și doar de dragul fiului lor au încercat să păstreze o relație civilizată după divorț. Prezentatoarea TV a fost extrem de afectată de despărțire și a refuzat orice dialog cu artistul după ce acesta ar fi părăsit-o pentru cea de-a patra și ultima soție. Cu toate acestea, Marina Almășan a mărturisit nu o dată că Victor Socaciu a fost marea ei iubire, dar recunoaște că au fost niște lucruri peste care nu a putut trece…

„Întotdeauna regretăm lucruri pe care le-am fi visat a fi altfel, crezând că, poate, am fi avut puterea să le schimbăm. Însă ceea ce cred eu acum, cu mintea, experienţa şi relaxarea de acum, nu ar fi funcţionat, poate, atunci. Dar deciziile noastre de atunci au fost rezultanta situaţiei de atunci. Perioada respectivă a fost una grea, încărcată, epuizantă. Principiile mele de viaţă sunt extrem de solide, sunt un om care iartă uşor greşeli mici, dar foarte greu pe cele majore. El, la rându-i, era un om orgolios. Probabil că, pentru a înţelege amândoi cât de mult ne iubeam de fapt, a trebuit să aibă loc această ruptură”, a spus Marina Almășan pentru okmagazine.ro.

Citește și: Marina Almășan rupe tăcerea despre mariajul cu Victor Socaciu și va lansa o carte: „Acum am dreptul să vorbesc liber”

Citește și: Marina Almășan, dezvăluire tulburătoare despre Victor Socaciu: „Despărțirea de el m-a dărâmat”

Citește și: Marina Almășan, mesaj durereos după înmormântărea lui Victor Socaciu: „Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii”

Citește și: Ce acuzații îi aduce Marina Almășan soției lui Victor Socaciu: „Ar fi trebuit să se gândească la faptul că…'

Marina Almășan a ajuns la concluzia că Victor Socaciu a fost „ajutat' să plece mai repede

În ceea ce privește momentul în care a simțit că viața a pus-o la încercare mai mult decât trebuie, Marina Almășan a dat un răspuns surprinzător…

„Cu siguranţă, finalul poveştii mele cu Victor şi neputinţa mea de a fi lângă el până la final, ajutându-l să-l împingă pe acesta cât mai mult cu putinţă. După toate câte am aflat, în documentarea mea pentru carte (nu uitaţi că nu sunt numai o fostă soţie' , ci şi un jurnalist responsabil!), am ajuns la concluzia că Victor a fost ajutat' să plece mai repede. Iar aici mă simt acum profund vinovată că nu am fost acolo”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Marina Almășan: „L-am văzut suferind puternic pe băiatul nostru”

Marina Almășan a mărturisit și faptul că regretă că nu și-a putut lua la revedere de la Victor Socaciu înainte de a trece în neființă… dar și mai mult o îndurerează faptul că fiul lor nu a aflat la timp despre starea de sănătate a tatălui său…

„Eu sunt o fire emoţională şi răspunsul meu la această întrebare nu are cum să fie negativ. În primul rând mă doare că nu a făcut acest lucru fiul meu, nefiind anunţat de starea tatălui sau şi neînţelegând de ce acesta nu-i mai răspunde la telefon. Victor însă se afla pe patul de moarte. L-am văzut suferind puternic pe băiatul nostru, din această pricină. El avea cel mai mare drept să-şi ţină de mână părintele într-un astfel de moment, anticipat, de altfel, de medici. Se ştia deznodământul final – şi o spun după o documentare riguroasă. Şi da, aş fi făcut tot posibilul de a-mi lua şi eu, la rându-mi, rămas bun de la Victor, şoptindu-i acele cuvinte pe care cred că le aştepta şi care l-ar fi ajutat, poate, să plece împăcat Dincolo…”

Marina Almășan a luptat pentru căsnicia ei

Deși au divorțat cu mare scandal în urmă cu câțiva ani, Marina Almășan a recunoscut că l-a iubit foarte mult pe Victor Socaciu, iar despărțirea lor a afectat-o extrem de tare. Vedeta l-a acuzat pe artist că a înșelat-o cu impresara lui, Brândusa Simion, care ulterior i-a devenit soție. Cu toate astea, înainte de divorț, Marina a luptat pentru relația pe care o avea cu acesta, încercând să o convingă pe amanta soțului ei să renunțe la relație. Cât despre cea care i-a devenit ulterior soție artistului, Marina Almășan mărturisește că nu au vorbit decât o dată…

„O singură dată, la telefon, atunci când am aflat de existenţa ei. Am rugat-o – fiind ea însăşi pe atunci soţie şi mamă – să nu ne mai atingă familia, să nu se bage cu râvnă între noi, să-l lase în pace pe soţul meu, care e un om suferind, pe care îl iubim şi de care trebuie să avem grijă. Mi-a râs în nas… Dar asta va fi povara ei, pe care o va duce până la moarte”, a mai dezvăluit Marina Almășan pentru OK Magazine.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter