Marina Almășan, dezvăluire tulburătoare despre Victor Socaciu: "Despărțirea de el m-a dărâmat"

Publicat pe

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost împreună timp de 16 ani, însă, din păcate, relația lor nu s-a încheiat sub cele mai bune auspicii. Cei doi soți s-au luptat 5 ani prin tribunale, iar de la divorț nu și-au mai vorbit. Acum însă, susținută de iubitul ei, Georgică Cornu, fosta soție a artistului și-a propus să scrie o carte despre viața lor și face mărturisiri tulburătoare…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, după divorț Marina Almășan și Victor Socaciu nu și-au mai vorbit, relația lor de 16 ani încheindu-se cu scântei. La vremea respectivă s-au luptat prin tribunale și s-au acuzat unul pe altul de infidelitate, vedeta TV susținând că soțul ei a înșelat-o cu Brândușa Simion, actual alui soție. Chiar dacă au existat resentimente atât de puternice, acum, după ce el a trecut în neființă, Marina Almășan a povestit cât de mult a afectat-o despărțirea de el.

Marina Almășan, dezvăluire tulburătoare despre Victor Socaciu: "Despărțirea de el m-a dărâmat"Marina Almășan, dezvăluire tulburătoare despre Victor Socaciu: "Despărțirea de el m-a dărâmat"

Marina Almășan, despre despărțirea de Victor Socaciu

Cu toate că erau despărțiți de ani buni și nu și-au mai vorbit, Marina Almășan a recunoscut acum, când el a trecut în neființă, că despățirea de Victor Socaciu a afectat-o enorm. Mai mult, vedeta TV a dezvăluit că cel care a ajutat-o să treacă peste aceste momente dificile a fost iubitul ei, Georgică Cornu. De altfel, el este și cel care a încurajat-o să publice o carte în care va vorbi despre povestea ei de dragoste cu artistul.

„Noi am pornit pe acest drum nu ca niște iubiți, cum s-a tot vânturat în presă, acum zece ani. Am pornit ca doi oameni pe care propriile drame, trăite în secret, i-a adus la acelaș numitor comun. Ne-am plâns reciproc pe umăr, am devenit din ce în ce mai apropiați. Fiecare din noi avea nevoie de o susținere puternică: pe mine despărțirea de Victor (nu divorțul propriu-zis, ci despărțirea concretă, care s-a declanșat cu aproape un an în urmă…) m-a dărâmat, iar pe el propriile probleme în familie, cărora li s-au adăugat cele personale. Un prieten și nu neapărat un iubit, era tot ce avea nevoie fiecare', a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Citește și: Marina Almășan a povestit, după moartea lui Victor Socaciu, ce s-a întâmplat imediat după divorț: „Nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…”

Citește și: Marina Almășan, mesaj de regret după moartea lui Victor Socaciu: „ Ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre'

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Citește și: Adda, adevărul despre intoleranța la histamină: „Am o mutație…”

Vedeta TVR a povestit și cum a evoluat relația ei cu Georgică Cornu, transformându-se, dintr-o frumoasă prietenie, într-o poveste de iubire.

„Prietenia noastră, în timp, și-a schimbat nuanțele, ne-am fost alături în atâtea și atâtea alte momente complicate, iar acum Georgică întelege că, odată cu Victor, am pierdut 16 ani din viața mea, care știe și el ca au fost foarte frumoși. Poate că această carte îmi e chiar necesară, pentru a spune ce am pe suflet și a putea să-mi continui viața. Din acest moment noțiunea de timp liber' devine, o vreme, pentru mine SF: doar am de terminat cartea și , în plus, de pregătit restartul' (cu multe surprize plăcute!) al noului sezon Femei de 10, Bărbați de 10!', a mai spus vedeta pentru sursa citată.

De ce nu și-au mai vorbit după divorț

Marina Almășan a fost cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu, femeia care i-a fost alături timp de 16 ani, până în 2012. Au împreună un băiat, pe Victoraș, și doar de dragul fiului lor au încercat să păstreze o relație civilizată după divorț. Prezentatoarea TV a fost extrem de afectată de despărțire și a refuzat orice dialog cu artistul după ce acesta ar fi părăsit-o pentru cea de-a patra și ultima soție.

Marina Almășan a fost cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu, femeia care i-a fost alături timp de 16 ani, până în 2012. Au împreună un băiat, pe Victoraș, și doar de dragul fiului lor au încercat să păstreze o relație civilizată după divorț. Prezentatoarea TV a fost extrem de afectată de despărțire și a refuzat orice dialog cu artistul după ce acesta ar fi părăsit-o pentru cea de-a patra și ultima soție.

Eu mărturisesc că am vorbit foarte mult, practic atunci când m-am despărțit, pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă, n-am vrut să accept că s-a terminat o relație la care țineam foarte mult și credeam foarte mult.

Eu l-am iubit foarte mult, am primit foarte greu toată apariția unei alte persoane. De atunci eu l-am pedepsit în sinea mea și am zis că nu vreau să mai vorbesc cu el’, a spus Marina Almășan, potrivit Spynews.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter