"A tremurat ore în șir". Marius Manole a suferit un șoc hipotermic pe scenă, în timpul unui spectacol. Cum se simte actorul

Publicat pe

Marius Manole a suferit un șoc hipotermic pe scenă, în timpul unui spectacol. Marius Manole este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. Recent, actorul a avut parte de momente de groază după ce a suferit un șoc hipotermic pe o scenă din Birmingham. Lia Bugnar a fost cea care a povestit pe rețelele de socializare ce ce s-a întâmplat cu Marius Manole.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marius Manole a suferit un șoc hipotermic pe scenă, în timpul unui spectacol. Marius Manole este pasionat de actorie încă de mic și a reușit să devină unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Cu toate astea, meseria de actor nu este tocmai ușoară, iar acest lucru o confirmă chiar Marius Manole. Recent, acesta a trecut printr-o situație dificilă, după ce a suferit un șoc hipotermic pe scenă.

"A tremurat ore în șir". Marius Manole a suferit un șoc hipotermic pe scenă, în timpul unui spectacol. Cum se simte actorul"A tremurat ore în șir". Marius Manole a suferit un șoc hipotermic pe scenă, în timpul unui spectacol. Cum se simte actorul

În timpul unui spectacol desfășurat pe o scenă din Birmingham, Marius Mnaole, a suferit un șoc hipotermic din cauza frigului din sală. Actorul era transpirat și era în mare parte dezbrăcat, motiv pentru care s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Citește și: Lia Bugnar, adevărul despre relația de prietenie cu Marius Manole: „Ne-am îndrăgostit ireparabil”

Citește și:Legătura neștiută dintre Marius Manole și Victor Rebengiuc: „Eram vraiște, mi s-a făcut rău și…”

Citește și:DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023: „Este un om urât pentru un bărbat atât de frumos”. Cum se apără artistul

Citește și:„Corpul meu a suferit niște transformări. Dacă te uiți așa la mine, vezi…'. Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă

Marius Manole a suferit un șoc hipotermic pe scenă, în timpul unui spectacol

Marius Manole, 44 de ani, se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Recent, celebra actriță Lia Bugnar le-a dezvăluit fanilor din mediul online că Marius Manole a suferit un șoc hipotermic în timpul unui spectacol din Birmingham. Actrița a postat o imagine cu colegul ei de breaslă, din spatele scenei. Din cauza frigului din sală, Marius Manole a suferit un șoc hipotermic.

,,Eu sting lumina și Marius gol (mă rog, la limita posibilului scenic bugnarescian) se bagă în pat lângă Maria. Dup-aia eu aprind lumina și urmă scenă aia în care Maria și Marius vorbesc în pat, scenă ușoară, pentru că tot ce au de făcut este să stea cuminți și să spună replicile mele comice. Doar că Marius tremura ca varga. Îi clănțănea barba îngrozitor și vorbele clănțăninde se rostogoleau în sală sub privirile speriate ale Pisicii', a scris în mediul online actrița.

Cum se simte Marius Manole

Starea de sănătate a actorului s-a îmbunătățit după câteva ore. Marius Manole a tremurat ore în șir, dar și-a revenit. Lia Bugnar a fost cea care i-a ținut la curent pe internauți cu starea de sănătate a actorului.

„Marius a tremurat ore în șir după spectacol. „Șoarece, tu o să mori într-o zi pe scenă'. El clănțănind și râzând Cre că.' Acum suntem în tren de la Birmingham spre Londra unde avem două spectacole unul după altul. De la 15,30 și de la 18,30. Marius se uită la mine cum scriu postarea asta. Nu mai tremură. A dormit 6 ore azi noapte și i-a trecut', a mai scris actrița.

Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Marius Manole

Relația de prietenie dintre Lia Bugnar și Marius Manole a început la un spectacol de teatru. Cei doi au jucat împreună rolul de soț și soție, iar de atunci au o relație de prietenie frumoasă. Actrița călătorește foarte mult, iar atunci când o face alături de Marius Manole, postările lor devin un deliciu pentru fanii din mediul online.

„Ne-am cunoscut acum o sută de ani în teatru (repetam împreună într-un spectacol, eram chiar soț și sotie) și ne-am îndrăgostit ireparabil', a declarat Lia Bugnar pentru Fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter