Medicii i-au spus Emiliei Ghinescu că nu poate face copii: "Andrei a împlinit 25 de ani...". Artista a devenit mamă de trei ori

Publicat pe

Medicii i-au spus Emiliei Ghinescu că nu poate face copii. Emilia Ghinescu este în prezent o femeie împlinită pe toate planurile. Cu toate astea, în trecut, artista a primit o veste dureroasă din partea medicilor. În timpul sarcinii cu fiul său cel mare, Andrei, medicii i-au spus că există șansa să nu devină mamă. Ei bine, în viața artistei a avut loc o minune și acum are trei copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu, în vârstă de 44 de ani, a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu 25 de ani, când l-a adus pe lume pe Andrei. Când era adolescentă, medicii i-au spus artistei că există posibilitatea să nu devină niciodată mamă, din cauza unor probleme la rinichi.

Medicii i-au spus Emiliei Ghinescu că nu poate face copii: "Andrei a împlinit 25 de ani...". Artista a devenit mamă de trei oriMedicii i-au spus Emiliei Ghinescu că nu poate face copii: "Andrei a împlinit 25 de ani...". Artista a devenit mamă de trei ori

Emilia Ghinescu are trei copii. Artista are doi copii din primul mariaj, pe Andrei și pe Erika, iar cu actualul partener are o fetiță, Anastasia. Vedeta este extrem de fericită că a devenit mamă și susține că cea mai mare dorință a ei a fost să aibă copii.

Citește și: Emilia Ghinescu și-a riscat viața pentru a deveni mamă: „Eram în luna a opta când m-am trezit într-o baltă de sânge'. Ce probleme de sănătate are

Citește și:Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc, după 13 ani de relație: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui'

Citește și:Florin Ristei și-a sărbătorit iubita în Miami. Naomi Hedaman a împlinit 30 de ani / Ce imagini au publicat pe Instagram

Citește și:Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubita cu 12 ani mai tânără: „Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%”

Medicii i-au spus Emiliei Ghinescu că nu poate face copii

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. În vârstă de 44 de ani, artista se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și internațional. Cântăreața are o carieră de succes și o familie minunată. Recent, Emilia Ghinescu și-a sărbătorit fiul cel mare, pe Andrei, care a împlinit 25 de ani. Putini sunt cei care știu că pe vremea când avea 15 ani, medicii i-au spus Emiliei Ghinescu că nu poate avea copii. Din fericire, vedeta a rămas însărcinată cu Andrei, iar în prezent are trei copii minunați.

Pe la 14-15 ani am avut o durere foarte mare la rinichi și m-am dus la un control. La ecograf mi-a fost descoperită această malformație și mi s-a spus că dacă voi putea avea măcar un copil, atunci e mare lucru! Dar, mai mult de unul, nu. La acea vârstă nu am luat în seamă aceste lucruri. Când l-am avut pe Andrei, am avut o sarcină destul de lejeră.Dacă aș fi putut, aș fi făcut zece copii, nu trei.Îmi sunt atât de dragi copiii și ideea de a avea un copil mic în casă pentru mine este o minune. Iubirea față de copii, pentru partenerii mei de viață… toate astea m-au făcut să nu mă gândesc la mine și la sănătatea mea și să am încredere în Dumnezeu și în medici', a declarat Emilia Ghinescu , potrivit Click!

Emilia Ghinescu, la un pas să-și piardă viața înainte să nască a doua oară

Emilia Ghinescu este mama a trei copii minunați, un băiat și două fete. Deși medicii i-au spus că există șanse că nu rămână însărcinată din cauza problemelor pe care le avea la rinichi, Emilia Ghinescu a născut de trei ori. La cea de-a doua sarcină, artista a întâlnit numeroase dificultăți, deoarece a luat în greutate 20 de kilograme. Când mai avea o lună până la naștere, artista a trăit o experiență înfricoșătoare.

„Cea mai mare problemă a fost la Erika. Am luat în sarcina cu ea peste 20 de kilograme. Eram în luna a opta de sarcină când m-am trezit într-o baltă de sânge în pat și a trebuit să ajung la spital pentru că mi-a fost foarte teamă să nu pățească ea ceva. De atunci am stat numai la pat, îmi era foarte greu cu deplasatul, eram și pe perfuzii. Însă a meritat, privind acum în urmă. Iar referitor la faptul că mi-am riscat viața când am decis să fac un nou copil, cred că orice mamă își asumă acest risc, chiar și o mamă sănătoasă.', a spus artista pentru demamici.ro.

Artista și-a mințit doctorul pentru a păstra cea de-a treia sarcină

Artista a fost la un pas de tragedie, dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină mamă pentru a treia oară. Emilia Ghinescu a rămas însărcinată pentru a treia oară, dar și-a mintit doctorul. Acesta i-a recomandat să meargă la un alt doctor să ceară o altă părere. Deși nu a fost, Emilia Ghinescu i-a spus medicului său total contrariul.

„Medicul meu m-a trimis la dl profesor Sinescu, considerând că are o părere mai avizată în cazul meu și să-mi dea el verdictul dacă mai pot duce sau nu o sarcină. Bineînțeles că nu m-am dus. I-am spus medicului că am fost la dl doctor Sinescu și că mi-a dat voie să țin sarcina. Și iar am riscat. Norocul meu a fost că nu m-am îngrășat mult în sarcină. Am luat 4 kilograme. Iar Anastasia a cântărit 3,700 grame.Eu în drum spre medic mi-am spus: «Doamne, dacă tu mi-ai dat sarcina asta, atunci trebuie să o țin, să merg cu ea până la capăt. Și dacă tot mi-ai dat-o, te rog din tot sufletul să fie fată». Și așa a fost', a mai adăugat artista.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă