Megan Fox și logodnicul său, Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele: „Facem acest lucru în scopuri ritualice”

Publicat pe

Megan Fox și logodnicul său, Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele. Megan Fox este una dintre cele mai apreciate actrițe, pe plan internațional. Aceasta are o viață extrem de interesantă și împărtășește cu fanii săi toate experiențele pe care le trăiește. Recent, ea a dezvăluit că ea și logodnicul său, Machine Gun Kelly, își consumă sângele reciproc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Megan Fox și logodnicul său, Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele. Megan Fox a intrat din nou în atenția publicului larg, după ultimele dezvăluiri făcute în spațiul public. Aceasta a mărturisit că ea și logodnicul său își consumă reciproc sângele. Acest lucru i-a șocat pe fani, care au fost din ce în ce mai curioși să afle motivul pentru care recurg la un asemenea obicei.

Megan Fox și logodnicul său, Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele: „Facem acest lucru în scopuri ritualice'Megan Fox și logodnicul său, Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele: „Facem acest lucru în scopuri ritualice'

Cei doi au explicat de ce recurg la asemenea obiceiuri. Iată declarațiile făcute de celebra actriță!

Citește și: Brian Austin Green își reface viața după divorțul de Megan Fox:s-a împăcat cu Tina Louise! Cum au fost surprinși de paparazzi la plajă/ FOTO

Citește și: E oficial! Megan Fox are o relație cu rapperul Machine Gun Kelly, la scurt timp de la divorț:'Inima îți aparține'

Citește și: Fuego, declarații neașteptate despre căsătorie și întemeierea unei familii:„Nu sunt omul stereotipurilor’/ EXCLUSIV

Citește și: Daciana Sârbu și Victor Ponta au devenit părinți a treia oară.Au înfiat în secret o fetiță!

Megan Fox și logodnicul său, Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele

Megan Fox și logodnicul său, Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele. Megan Fox a explicat motivul și modul în care ea și logodnicul său își consumă reciproc sângele. Se pare că scopul ar fi unul ritualic, iar cantitățile sunt foarte mici.

Oamenii ar putea să înțeleagă greșit, că suntem ca în Game of Thrones, cu cupe pline cu sângele fiecăruia. Ne consumăm reciproc sângele, însă, este vorba de picături și facem acest lucru în scopuri ritualice', a declarant ea pentru Glamour.

Megan a ținut să precizeze că, uneori, logodnicul ei are și reacții mai intense, susținând că este gata să își taie pieptul' ca și când ar dori să îi transmită ia-mi sufletul'.

Nu este singurul ritual pe care îl practică

Megan Fox a explicat că pe lângă acest ritual, are și alte pasiuni. Actriței îi place să dea în cărți, este atrasă de astrologie și practică meditație metafizică.

Dau în cărți de tarot și sunt pasionată de astrologie și meditație metafizică. Fac ritualuri în lunile noi și lunile pline și tot ce implică aceste practici', a mai spus ea.

Megan Fox, despre relația cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly

Megan Fox și Machine Gun Kelly formează un cuplu din 2020. Cu toate acestea, actrița susține că povestea lor de iubire a început când el nici măcar nu era născut. Aceasta a subliniat că de-a lungul anilor a manifestat dorințele sale în Univers, iar acestea l-au dezvoltat pe actualul său partener de viață în omul care este astăzi.

Este exact genul care mă fascinează, încă de când aveam patru ani, eu fiind exact cu patru ani mai în vârstă decât el. Gândurile și intențiile mele, l-au ajutat să se dezvolte în persoana care este azi'.

Sursă foto:

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter