Melania Trump, într-o postură inedită. Cu lopata în mână, dar pe tocuri, Prima Doamnă a Americii plantează arbori! Imaginile au făcut înconjurul lumii

Publicat pe

Acum avem dovada că Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, este un style icon chiar și cu… lopata în mână. Iar asta a demonstrat-o în timp ce a plantat un arbore la Casa Albă, pentru a marca ziua Pământului!

Indiferent în ce ipostază ar fi surprinsă, Melania Trump își dovedește de fiecare dată clasa. Fie că poartă ținute classy ori casual, Prima Doamnă a Statelor Unite se simte în largul ei și nicio situație nu o face să arate ridicol sau nelalocul ei… Nici măcar cea în care, recent, a mânuit cu îndemânare lopata, de la înălțimea amețitoare a pantofilor ei stiletto, în timp ce planta cu grație un copăcel în curtea Casei Albe, pentru a marca Earth Day!

Melania Trump, un exemplu de stil

Îmbrăcați elegant, Melania și Donald Trump au marcat 50 de ani de la prima aniversare a Zilei Pământului, pe peluza de la Casa Albă, unde au plantat fiecare câte un copăcel.

„Statele Unite continuă să fie liderul mondial în menținerea aerului curat, inclusiv în reducerea emisiilor de dioxid de carbon, care au scăzut semnificativ în ultimii 15 ani (…) Rezultatele pe care le-am văzut în ultimii ani în restaurarea și protejarea mediului sunt un testament al angajamentului Statelor Unite de a proteja pământul, aerul, apa și fauna națiunii noastre, încurajând în același timp o utilizare responsabilă a resurselor naturale”, a fost mesajul celor doi.

Melania Trump a optat, cu acestă ocazie, pentru un outfit trei sferturi, de culoare kaki, marcat de o centură în talie și pentru pantofi cu toc înalt, deloc potriviți cu momentul, dar, cu toate astea, a avut, ca de fiecare dată, o apariție impecabilă. Evident, Prima Doamnă a SUA a furat toată atenția, eclipsând-o din start pe soția vicepreședintelui Mike Pence, care a ales să îmbrace un costum negru.

Foto: Hepta, Instagram

Melania Trump, într-o postură inedită. Cu lopata în mână, dar pe tocuri, Prima Doamnă a Americii plantează arbori! Imaginile au făcut înconjurul lumiiMelania Trump, într-o postură inedită. Cu lopata în mână, dar pe tocuri, Prima Doamnă a Americii plantează arbori! Imaginile au făcut înconjurul lumii
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter