Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv: ”Niciodată nu o să accepte că sunt copilul lui”

Publicat pe

Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv. Recent, George Restivan a aflat rezultatele testului ADN pe care a vrut să-l facă, după ce Melissa a venit cu o serie de argumente în care a pretins că este fiica lui. Într-adevăr, conform rezultatelor, spusele tinerei sunt adevărate, însă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu refuză să creadă acest lucru. Vrea să repete testul în America, astfel că fiica lui nu a mai putut păstra tăcerea după cele auzite. Iată cum a reacționat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se iubesc la cote maxime. Cei doi își doresc copii împreună și de nenumărate ori logodnicul vedetei a spus că vrea să fie tată pentru prima dată. Ei bine însă, Melissa a venit și a dat pe față cărțile, mărturisind că el are deja un copil, fiind chiar ea.

Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv: 'Niciodată nu o să accepte că sunt copilul lui'Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv: 'Niciodată nu o să accepte că sunt copilul lui'

Nimeni nu a crezut, iar tânăra a venit cu o serie de dovezi. Fără a sta pe gânduri, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a vrt să facă testul de paterniatate. A primit recent rezultatele, care confirmă că Melissa este fiica lui. Dacă înainte de a face testul ADN spunea că indiferent cum o să fie, o să o ajute pe tânără, lucrurile pare că au luat o altă întorsătură.

Citește și: Cine este George Restivan, bărbatul cu care se mărită Adriana Bahmuțeanu.Trăiește în America de 23 de ani

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei, George Restivan:”Dacă se va dovedi că este adevărat…”

Citește și: Cum se simte Andreea Antonescu după ce a născut:'Mi-a crescut tensiunea la 18'. Fiica ei cea mare s-a întors din America, în secret

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată:”A fost o decizie corectă…”

Melissa, fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu, după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv

Melissa nu a acceptat să afle de la televizor toate aceste informații, inclusiv că tatăl ei vrea să repete testul de paternitatea în America. Fără a ezita, a oferit o primă reacție, în care a dezvăluit că și dacă se mai fac 100 de teste, George Restivan tot nu o să accepte că ea este fiica lui și o să își vadă în continuare de viața și lucrurile lui ca și cum nu s-ar fi aflat acest secret.

Pot să fac 100 de teste, iar el niciodată nu o să accepte ideea că sunt copilul lui. Iar acum vrea să facă testul în America pentru ce?! Până acum a spus că IML-ul este sigur. Acum nu mai este IML-ul sigur? Că nu a ieșit rezultatul cum a vrut el?!', a mărturisit tânăra la Antena Stars.

Melissa, acuzații la adresa tatălui ei

Melissa se aștepta ca după ce George Restivan primea rezultatele, să o sune sau să îi scrie un mesaj în care-i spune ce s-a întâmplat. Din nefericire, nu a primit vreun semn, ci a aflat de la televizor și de la știri faptul că testul a ieșit pozitiv și într-adevăr este fiica logodnicului Adrianei Bahmuțeanu. A fost cu adevărat indignată de gestul tatălui ei și a venit totodată cu o serie de acuzații și reproșuri.

Până să vină testul spunea că are încredere în laboratoarele de la IML. Eu să aflu de la televizor că vrea să facem test în America?! Părerea mea este că trebuia să mă anunțe și pe mine, nu să aflu de la televizor', a mai adăugat ea.

Melissa: 'Nu te da cine nu ești'

Melissa s-a arătat cu adevărat indignat de gesturile tatălui ei, astfel că nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume. Totodată i-a dat o replică neașteptată după ce i-a jignit în mod subtil mama, fiindcă nu l-a înșiințat încă de pe atunci că este însărcintă cu el. De asemenea, a explicat că în orice țară ar face testul, lui nu o să-i convină până cân rezultatul nu este negativ.

Că mama nu i-a spus că este însărcinată, pentru că ar mai fi fost cu alți bărbați. Poftim?! Nu e adevărată treaba asta și el știe foarte bine. El și dacă va face testul în Irlanda și va ieși pozitiv, el tot va spune că eu nu sunt copilul lui, la fel cum a spus și aseară că el nu poate să aibă sentimente față de mine. Este ceva normal, dar nu te da cine nu ești', a concluzionat ea la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter