Regina Elisabeta a împlinit ieri 94 de ani: imagini inedite din copilăria Suveranei, postate pe conturile oficiale de Instagram. Ce i-au urat Kate și Prințul William

Publicat pe

Regina Elisabeta a împlinit marți 94 de ani, iar membrii Familiei Regale i-au transmis mesaje și au postat fotografii cu Suverana britanică!

Regina Elisabeta a împlinit ieri 94 de ani: imagini inedite din copilăria Suveranei, postate pe conturile oficiale de Instagram. Ce i-au urat Kate și Prințul WilliamRegina Elisabeta a împlinit ieri 94 de ani: imagini inedite din copilăria Suveranei, postate pe conturile oficiale de Instagram. Ce i-au urat Kate și Prințul William

Ziua de naștere a Reginei Elisabeta nu putea trece neobservată, chiar dacă în acest an nu va fi celebrată cu mare fast, din pricina pandemiei de coronavirus. Parada „Trooping the Colour” a fost anulată pentru prima oară, după mai bine de 250 de ani. Cu toate acestea, membrii Familiei Regale au postat urări pentru Suverana Britanică, dar și fotografii și filmulețe, unele dintre acestea cu imagini inedite din copilăria Reginei Elisabeta.

Citește și: Cum o alintă familia pe Regina Elisabeta a II-a.Suverana Marii Britanii a primit adorabila poreclă în copilărie

Nepotul Reginei, Prințul William și Ducesa de Cambridge au ales o forografie cu ei prezenți la Salonul de Flori din Chelsea. Ducesa de Cambridge a făcut un tur special al grădinii, la designul căreia a contribuit, alături de Regină, potrivit People.

Imaginea postată este de anul trecut, având în vedere că anul acesta evenimentul a fost anulat, din pricina coronavirusului.

„Îi urăm Reginei Elisabeta o aniversare fericită a celor 94 de ani!”, au transmis Kate și Prințul William.

Prințul Charles i-a transmis urări de bine mamei sale cu ocazia împlinirii a 94 de ani și a postat cu această ocazie mai multe imagini, dintre care o parte alb-negru, din tinerețea monarhului britanic și, respectiv, copilăria sa.

În egală măsură, pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale s-a postat un filmuleț cu imagini din copilăria Reginei Elisabeta, unde apare împreună cu familia sau jucându-se cu sora sa mai mică, Prințesa Margareta.

Citește și: Care sunt cele 3 cuvinte pe care le folosește Regina Elisabeta a II-a atunci când nu-i convine ceva.Nimeni nu vrea să le audă!

Pe 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a împlinit 94 de ani și, conform tradiției, evenimentul ar fi trebuit sărbătorit pe 13 iunie, în cadrul mult așteptatei ceremonii „Trooping the Colour', care se sărbătorește din anul 1768. Din păcate, Palatul Buckingham a confirmat recent că, pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus, parada nu va mai avea loc.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Cum își curăță Regina Elisabeta a II-a bijuteriile.Suverana Marii Britanii folosește cel mai simplu truc!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter