Mesajul emoționant al fiicei Vivianei, după moartea lui Cornel Galeș. „Ne vom aminti câtă bunătate există în tine”

Publicat pe

Cornel Galeș a murit zilele trecute, într-un tragic accident de mașină, petrecut în Spania.  Fiica Vivianei, fosta iubită și șefa lui Cornel Galeș, a scris pe contul său de Facebook un mesaj de adio emoționant în memoria văduvului Ilenei Ciuculete.

Mesajul emoționant al fiicei Vivianei, după moartea lui Cornel Galeș. „Ne vom aminti câtă bunătate există în tine'Mesajul emoționant al fiicei Vivianei, după moartea lui Cornel Galeș. „Ne vom aminti câtă bunătate există în tine'

Sasha și Cornel Galeș aveau o relație sepecială, iar tânăra este afectată de dispariția fulgerătoare a soțului Ilenei Ciuculete.

„Încă nu pot realiza că te-ai dus și nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale și râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori și poate d-aia te-a ales pe tine.

Te vom păstra în sufletele noastre și ne vom aminti câtă bunătate exista în tine. Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul și încerca să ne facă fericiți. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!”, a scris pe pagina sa de Facebook fiica Vivianei, Sasha.

Cornel Galeș va fi adus în România peste câteva zile

Potrivit România TV, trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş va fi adus în România marţi, pe data de 10 decembrie, urmând ca joi să aibă loc înmormântarea, la cimitirul Străuleşti II din Bucureşti.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter