Metoda prin care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au reuşit să câştige America Express: "Noi, de acasă de când am plecat, am zis că..."

Publicat pe

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au dezvăluit metoda prin care au reuşit să câştige America Express. Băieții au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de concurenți de la America Express și au reușit să câștige simpatia fanilor emisiunii și prin faptul că nu s-au certat în competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După numeroase probe grele și extrem de solicitante, în care au trecut prin fel și fel de lucruri deloc plăcute, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au fost declarați marii câștigători America Express și au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Metoda prin care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au reuşit să câştige America Express: "Noi, de acasă de când am plecat, am zis că..."Metoda prin care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au reuşit să câştige America Express: "Noi, de acasă de când am plecat, am zis că..."

Cum au reușit Cătălin Bordea şi Nelu Cortea să câștige America Express

Într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au dezvăluit metoda prin care au reuşit să câştige finala America Express de la Antena 1.

„A fost foarte fain. A fost o aventură lungă. Acum, când o vedem la televizor, ni se pare că arată, adică clar, arată mai puţin decât a fost, dar a fost fascinant”, a povestit Nelu Cortea, câştigător al America Express 2023. La rândul său, Cătălin Bordea a povestit ce s-a întâmplat la America Express atunci când camerele nu îi filmau.

„Acum ne aducem şi noi aminte exact pe unde am fost, când am văzut emisiunea, că acolo faci atât de multe lucruri într-o singură zi şi după aia încă una şi încă una şi nu mai ştii ce ai făcut. Este fascinant.

Noi am mai plâns şi după ce s-a stins camera. Am avut şi nişte certuri care nu s-au văzut, dar micuţe. Aşa între băieţi. Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm. Noi, de acasă de când am plecat, am zis că dacă ne certăm sunt certuri goale şi am spus că dacă ţip la tine, de fapt ţip prin tine. Şi tu încasezi, şi tu zici: linişteşte-te. Nu, nu ne-am certat. Şi a mers”, au explicat Cătălin Bordea şi Nelu Cortea la Antena 3.

Citește și: Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: „Plănuiesc să…'

Citește și: Mesajul postat de Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023: ‘Vă mulțumim pentru tot și…’

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează'

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, câștigătorii America Express: „Am avut şi un safe word”

„Am avut şi un safe word în caz că unul o ia razna. Din fericire, nu l-am folosit până acum. Maroan era safe word-ul nostru. Deci, dacă mă înjuri prea tare sau faci ceva dubios, eu zic maroan şi tu zici ok, ok, gata, gata.

Un fost prieten de-al nostru, unde am activat noi într-un club de comedie şi aşa a venit. Era ceva nerecognoscibil de restul. Asta era important: să nu ştie lumea ce zicem. Că dacă ziceam stop, o să ştie toată lumea. Mai aveam Mona Segall, dar toată lumea o ştia. Ea nu ştie. Când am vrut să îi spunem, s-a zis maroan şi ne-am oprit.

Diferenţa (n.r. între ei şi restul echipelor) a făcut-o că nu ne-am certat şi simţul umorului. Ne-am ţinut unul pe altul sănătoşi la cap. Când picam eu, se ridica Nelu şi invers. Ne-am susţinut reciproc, erau multe misiuni în care eram separaţi şi atunci îl susţineam pe el când avea misiune singur şi el, la fel, pe mine şi ne-am ajutat.

În loc să ne certăm că de ce nu îţi iese prostule, nu ziceam, dar gândeam asta. În rest, îi spuneam: hai că poţi”, au mai povestit cei doi câştigători America Express 2023.

Cu câți bani au rămas Nelu Cortea și Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express

Premiul din Marea Finală America Express nu a fost deloc unul mic, ci din contră, este vorba chiar de o sumă considerabilă. Nelu Cortea și Cătălin Bordeau au primit premiul de 30.000 de euro, însă, potrivit legii, este impozabil cu 10%. Mai concret, după câteva calcule, reiese faptul că cei doi câștigători au rîmas cu suma de 26.890 euro, după impozitare. Prin urmare, fiecare dintre cei doi a plecat acasă cu suma de 13.445 euro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă