Metoda inedită prin care Sanda Ladoși își educă cei doi copii: „Sper să vină momentul când vor înțelege că le vreau binele”

Publicat pe

Metoda inedită prin care Sanda Ladoși își educă cei doi copii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Sanda Ladoși a reușit cu greu să devină mamă. A fost nevoită să facă cinci inseminări artificiale și două tratamente de fertilizare in vitro, totul doar pentru a-i avea pe cei doi copii din prezent. Timpul a trecut mai repede decât se aștepta, astfel că acum acordă o atenție sporită educației, având o metodă cunoscută doar de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Metoda inedită prin care Sanda Ladoși își educă cei doi copii. După ani întregi în care a încercat să aibă un copil, Sandra Ladoși se bucură de fiica și fiul ei. Alături de soțul ei, Ștefan Tache, au devenit părinții Ioanei, în vârstă de 13 ani și ai lui Bogdan, în vârstă de 15 ani. Ambii sunt elevi la Școala Franceză din Capitală, iar artista are mare grijă de educația și evoluția lor.

Metoda inedită prin care Sanda Ladoși își educă cei doi copii: „Sper să vină momentul când vor înțelege că le vreau binele'Metoda inedită prin care Sanda Ladoși își educă cei doi copii: „Sper să vină momentul când vor înțelege că le vreau binele'

Sanda Ladoși este o mamă permisivă, însă totodată destul de strictă privind educația. Artista își dorește de la viață tot ceea ce este mai bun pentru copiii ei, însă îi învață și cum să facă față problemor din viața de zi cu zi sau necazurilor.

Citește și: Cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii adolescenți:„Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic'

Citește și: Ce face Sanda Ladoși cu casa din Maramureș, moștenită de la bunica ei:”Nu o renovez, nici nu o vând”

Citește și: Theo Rose a susținut primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată.A îmbrăcat o ținută sexy, cu abdomenul la vedere

Citește și: Celia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Metoda inedită prin care Sanda Ladoși își educă cei doi copii

Invitată la evenimentul de lansare al cărții „Prin Copenhaga, pe urmele micii sirene', Sanda Ladoși a vorbit despre educația copiilor. Artista a explicat că este foarte implicată privind acest capitol. De asemenea, a precizat că cei doi copii ai ei rămân în urma ei. Tocmai de asta, aplică o metodă inedită de a-i educa. Nu îi pedepsește și nici nu-i ceartă, ci îi lasă să vadă greul. De cele mai multe ori le explică un lucru chiar și de '200 de ori'.

Copiii sunt esența vieții mele. Mi-am dorit foarte tare să devin mamă. Îmi acord, cât mai mult timp pentru ei. Am această posibilitate, pentru că nu toți părinții pot să fie în permanență lângă copii.
Ei rămân în urma mea și este foarte important cum rămân. Sunt o mamă care le repetă un lucru de 200 de ori pe zi, fără rezultate de multe ori.',
a declarat, pentru Click!, Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși: 'Vor înțelege că le vreau binele'

Sanda Ladoși și-a dorit extrem de mult să aibă copii, iar acum profită de cât de mult poate de timpul cu ei. Se pare însă că fiica și fiul ei își doresc să aibă parte de mai multă libertate, după cum chiar ea a dat de înțeles. Cu toate asta, ea continuă să insiste asupra educației.

'Sper să vină momentul când vor fi suficienți de mari și de înțelepți și vor înțelege că le vreau binele. Vor spune că acel ceva pe care eu am încercat să îl implementez în cap, încă din copilărie, a fost pentru binele lor. Știu cu siguranță că toate vorbele mele de acum le vor folosi mai târziu', a mai declarat Sanda Ladoși.

Cum se înțelege Sanda Ladoși cu cei doi copii adolescenți

Sanda Ladoși vorbește fără perdea despre relația pe care o are cu copiii săi. Dacă acum a vorbit despre cât de mult se axează pe educație, în urmă cu mai mult timp a explicat cum se înțelege cu ei. Fără a ezita, artista a spus că Bogdan și Ioana au nevoie să învețe să se descurce în viață.

„Le-am și spus, am o obligație să vă dau o educație și să vă învăț să munciți, să învățați, să vă găsiți un loc de muncă, astea-s datoriile mele.

Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic. A trebuit o viață de om ca să fac ce am făcut.

Oricum ei pornesc de la alt nivel, mult mai ridicat decât al nostru’, a explicat solista. 

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter