Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino, la Pro TV. Ce emisiune va prezenta

Publicat pe

Mihaela Bilic revine la Pro TV. Oficialii postului au anunțat, miercuri, că medicul nutriționist Mihaela Bilic și-a reînceput colaborarea cu postului din Pache Protopopescu. Ea va prezenta „Doctor de bine' , o emisiune care până acum se difuza online.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea are același format ca „Ce se întâmplă, doctore', producție care a dispărut o dată cu plecarea Oanei Cuzino din Pro TV, anunță Ciao.ro.

„Doctor de bine' este o emisiune care se difuzează pe PRO TV Plus. Moderatoarea emisiunii, împreună cu invitații săi va oferi sfaturi medicale avizate despre coronavirus, dar și despre alte boli, simptome, tratamente și conduita corectă pentru fiecare dintre ele.

Sfaturile vizează oamenii care își doresc să abordeze o viața echilibrată din punct de vedere medical. Totodată, emisiunea îi sfătuiește pe telespectatori când este cazul să meargă la medic pentru diverse investigații. Fosta prezentatoarea e emisiunii este corespondentul pe sănătate al Știrilor PRO TV, Liliana Curea.

La începutul lui februarie, Mihaela Bilic a anunțat că nu va mai colabora cu emisiunea Arena Bucătarilor, tot de pe Pro TV, într-o postare pe Facebook.

Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino, la Pro TV. Ce emisiune va prezentaMihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino, la Pro TV. Ce emisiune va prezenta

„Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii Arena bucătarilor'.

Noul sezon va debuta într-o altă formulă. nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul.

Probabil puţini ştiu că proiectul Arena bucătarilor' nu este o producţie Protv, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv.

Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească.

Mihaela Bilic: „Nu am crezut că….'

Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă reţeta' s-a dovedit a fi o reuşită!

Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar Arenei bucătarilor' îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua, scria ea atunci.

Citește și: Dr. Mihaela Bilic avertizează

Citește și: Mihaela Bilic dezvăluie alimentul care topește kilogramele

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America

Citește și: Silvia Chifiriuc, siluetă de invidiat la 48 de ani!

Cine este Mihaela Bilic de la Pro TV

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați și căutați nutriționiști din țară. Ea a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila' din Bucureşti, în anul 1996.

Apoi, a făcut rezidențiatul în cadrul secției de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, devenind medic specialist în 2002. După șase ani, în 2008, Mihaela Bilic de la ProTV a devenit medic primar în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Mai mult, Mihaela Bilic de la Pro TV și-a aprofundat studiile și a efectuat un master în psihonutriţie la Paris, în 2013. Astfel, ea s-a axat pe studierea modului în care nutriţia şi neurobiochimia ne afectează emoţiile.

Totodată, ea este autoarea unor cărți de nutriţie bine primite de public. În 2007 a publicat „Trăiesc, deci mă abţin', iar patru ani mai târziu – „Sănătatea are gust', o carte de nutriţie dedicată întregii familii.

De ce a plecat Oana Cuzino de la Pro TV

Oana Cuzino a anunțat că desparte de ProTV, în urmă cu mai puțin de o lună. Postul TV sublinia atunci că emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?' nu va mai fi în grilă din această toamnă.

„Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!

Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online.

De altfel, un astfel de portal, '360 de grade' reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi', spunea Oana Cuzino atunci.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter