Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America. S-a împăcat cu Mr. Pink?

Publicat pe

După ce s-a despărțit de Mr. Pink, Monica Gabor a plecat în Dubai, la sora ei, Ramona. Ulterior, li s-a alăturat acolo și sora lor mai mare, de la Bacău. Au petrecut apoi o vacanță în Grecia, dar Monica a decis să se întoarcă în Statele Unite și gestul pare că ar fi deranjat-o pe Ramona. Să se fi împăcat Monica Gabor cu Mr. Pink?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor și Mr. Pink și-ar fi spus adio după mai bine de zece ani de relație, informație confirmată de omul de afaceri Paul Mantea, prieten de familie cu aceasta, în urmă cu câteva săptămâni. Monica a postat un mesaj cu subînțeles, fiind singura declarație care ar putea face referire la momentele prin care a trecut după posibila despărțire.

Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America. S-a împăcat cu Mr. Pink?Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America. S-a împăcat cu Mr. Pink?

„Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, nu-i așa? Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exerciții devii bun!', a fost mesajul publicat de Monica Gabor pe Instagram.

S-a împăcat Monica Gabor cu Mr. Pink?

Dar, după ce a petrecut ceva timp în Dubai și apoi în Grecia, Monica a decis să se întoarcă în America, iar decizia ei ar fi înfuriat-o pe Ramona. Sau cel puțin asta dă de înțeles gestul ei de a șterge toate fotografiile cu Monica de pe contul său de Instagram.

Pare că surorile s-au certat și drept „pedeapsă”, Ramona a eliminat-o din Instagramul ei. La rândul său, însă, Monica a păstrat amintirile din această vară pe care le are cu sora ei și pe contul său de Instagram se află încă multe fotografii cu Ramona. Toate aceste gesturi ne duc cu gândul că Monica s-ar fi împăcat cu Mr. Pink, fapt care ar fi putut să o deranjeze pe sora ei, Ramona.

Citește și: Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca: „Este un tip care nu are prea multe regrete'

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…’

Citește și: A murit Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones:„A murit în liniște, înconjurat de familie’

Ramona și Monica Gabor nu se mai văzuseră de doi ani

Neînțelegerile dintre Monica Gabor și Mr. Pink au prilejuit revederea ei cu Ramona, pe care nu o mai îmbrățișase de doi ani. După ce au petrecut în Dubai, au plecat apoi în Grecia, în insula bogaților, Mykonos.

Surorile Gabor s-au delectat cu cele mai delicioase preparate, de la caracatiță, la calamari și scoici, la unul cele mai luxoase restaurante din Mykonos, restaurantul-bar Spilia, o locație din golful Agia Anna, lângă plaja Kalafatis.

Monica Gabor, poveste de dragoste cu Mr. Pink

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în anul 2006 și au devenit părinții unei fetițe, Irina. În anul 2011, cei doi au divorțat. Tot în acel an, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fetița să rămână cu tatăl ei.

La acel moment, Irinel Columbeanu a susținut sus și tare ca Irina să rămână la el. Însă, situația s-a schimbat între timp, iar fetița locuiește în America alături de mama ei.

Soarta a fost, încă o dată, generoasă cu Monica Gabor și i-a mai oferit încă o dată șansa de a o lua de la capăt, tot alături de un bărbat bogat. S-a mutat în SUA și a trăit o poveste de dragoste alături de Mr. Pink. Rămâne de văzut dacă cei doi mai dau o șanșă relației lor!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter