Mihaela Tatu, despre revenirea în televiziune: „Am primit trei oferte”

Publicat pe

Mihaela Tatu se gândește să revină în televiziune. Fosta vedetă TV este, potrivit propriilor spuse, într-o vacanță continuă de zece ani și acum simte că a venit timpul să apară din nou în fața telespectatorilor așa cum o făcea pe vremuri. În prezent, așteaptă doar oferta potrivită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent Mihaela Tatu a povestit că, deși nu mai este pe sticlă de 10 ani, a primit în tot acest timp mereu oferte să revină în televiziune. Dar, având în vedere că s-a simțit liberă și liniștită în vacanță, vedeta TV nu este gata să renunțe la viața ei de acum atât de ușor.

Mihaela Tatu, despre revenirea în televiziune: „Am primit trei oferte'Mihaela Tatu, despre revenirea în televiziune: „Am primit trei oferte'

„Primesc constant oferte, anul trecut din partea a 3 posturi de televiziune. Însă unele propuneri le-am refuzat pentru că nu mi-au plăcut formatele și tematica. Iar cu altele nu am rezonat din alte considerente.

Și, totuși, la un moment dat, am fost foarte sinceră cu mine. Ca să renunț la ceea ce am dobândit în ultimii 10 ani, respectiv la libertate și mai ales la acest soi de liniște', a declarat Mihaela Tatu pentru Ciao.

Mihaela Tatu se gândește să revină în televiziune. Ce fel de proiect își dorește

Tot ce așteptă acum Mihaela Tatu acum este o ofertă care să i se potrivească din toate punctele de vedere, pentru că în televiziune munca se face din pasiune.

„Ar trebui sa fie un format care să mă împlinească și să știu că las ceva în urmă. Să fac ceva util. Fie pe social, fie divertisment. Pentru că e o activitate pe care am făcut-o cu pasiune, bucurie și loialitate.

Altfel, de ce-aș face-o?! Așa că… cine știe? Portița îmi e deschisă. Vom vedea cine mai intră, cine rămâne și cine e doar în trecere', a mai spus Mihaela Tatu, potrivit aceleași surse.

Citește și: Mihaela Tatu a suferit 3 operații într-un an:'Din fericire, nu a fost cancer!'

Citește și: Mihaela Tatu, dezvăluiri emoționante despre lupta cu depresia:'Am plâns până n-am mai putut'

Citește și: Bianca Brad, la un pas de moarte în urma unui accident stupid

Citește și: Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica

Pe unde s-a plimbat Mihaela Tatu în ultimii 10 ani

În urmă cu zece ani, Mihaela Tatu renunța la televiziune în favoarea libertății și al liniștii.

„În ultimii…(pfuuui ce-a trecut timpul) 9-10 ani, viața mea este o vacanță. Fac ceea ce-mi place cu toată ființa. Serviciul meu bazându-se pe pasiunea și abilitățile mele native pe care le-am cizelat ducându-le la un alt nivel.

Învăț încontinuu, citesc mult, călătoresc și mai mult, trăiesc într-un oraș liniștit, sănătos și luminos. Iar atunci când mi se cere, împărtășesc din tot ceea ce am învățat și experimentat în 58 de ani de viața și 40 de ani de muncă (auch:-))!)', a mai spus Mihaela Tatu.

Cum i-au schimbat călătoriile viața

Dar, toate aceste călătorii nu au rămas fără impact. Mihaela Tatu susține că toate călătoriile i-au schimbat semnificativ viața.

„Apoi 13 zile în Egipt, unde am vizitat niște locuri nu foarte expuse turiștilor. A urmat Zanzibar, o săptămână în Berlin la fiica mea, și altă săptămână în Republica Irlanda care m-a uimit. Neapărat vreau să mă reîntorc în acele locuri.

Cam o lună și jumătate am fost în Moldova și Bucovina. Iar acum stau cuminte acasă vreo 2 luni, pentru că am foarte, foarte mult de lucru.

Simplu :-))) Indiferent ce-aș face în zi, mă straduiesc intens să-mi închei programul pe la 23:30. Nu-mi iese de fiecare dată. Asta e! Ba e un film… mi-a fost atât de dor de cinematograf!

Ba sunt Perseidele și merg la o prietenă ce are casa pe un deal, ca să le privim și să ne punem dorințe:-))). Ba am câte o carte care nu mă lasă să adorm. Motive se găsesc.

Of…viața este atât de frumoasă! Și îți oferă atâtea motive de bucurie. Dacă vrei să le vezi, dacă ești curios și dornic de cunoaștere, dacă nu te împiedici de nimicuri și deșertăciuni. Pentru ca sa știi, cu astea rămâi!' , a mai spus Mihaela Tatu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter