Mihai Bendeac, despre orientarea sa sexuală. De ce mulți au crezut că este homosexual

Publicat pe

Mihai Bendeac, despre orientarea sa sexuală. Recent, actorul a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și s-a prezentat la podcastul pe care vedeta de la ProTV îl difuzează pe YouTube. Deși mulți l-au sfătuit pe Mihai Bendeac să nu participe, el a ales să răspundă clar tuturor întrebărilor primite. Referitor la orientarea sa sexuală, actorul a dezvăluit că nu se identifică ca fiind homosexual și a explicat motivul pentru care multă lume a crezut acest lucru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a atras simpatia publicului datorită rolurilor amuzante pe care le-a avut în diverse showuri TV. Deși pare o persoană extrem de nostimă, Mihai Bendeac a declarat în mai multe rânduri că este un om foarte anxios și că nu îi place să acorde interviuri. Recent, acesta a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a participat la podcastul pe care acesta îl moderează. Mihai a recunoscut că mulți oameni l-au sfătuit să nu meargă, însă el a fost hotărât că vrea să răspundă oricărei întrebări!

Mihai a vorbit despre multe subiecte, care în mod normal, îl incomodează. Acesta a dezvăluit și care este orientarea sa sexuală, dar și motivul pentru care mulți oameni au crezut că este homosexual.

Citește și: Mihai Bendeac are fantezii cu Denise Rifai:”Îți vine s-o iei și să…”

Citește și: Mihai Bendeac a fost ofertat de PRO TV, pentru Românii au Talent:”Niciodată nu aș putea…”

Citește și: Nicoleta Voicu are COVID-19. De ce a refuzat să meargă la spital:„Mi-a fost frică să nu plec de acolo într-un sac'

Citește și: Concurenții Asia Express 4 au mâncat cap de oaie, cu ochi și creier.Cum au reacționat

Mihai Bendeac, despre orientarea sa sexuală

Mihai Bendeac a răspuns tuturor întrebărilor pe care Cătălin Măruță i le-a adresat. Printre acestea se numără și unele legate de orientarea sa sexuală. Actorul a spus că nu se identifică ca fiind homosexual, heterosexual sau transsexual.

„În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transsexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu «fil»! Aceste comentarii sunt adevărate!', a spus actorul în cadrul podcastului susținut de Cătălin Măruță.

Motivul pentru care mulți au crezut că e homosexual

Deși întotdeauna a fost cunoscut ca fiind un cuceritor, Mihai Bendeac s-a izbit de multe ori de comentarii referitoare la orientarea lui sexuală. Mulți oameni au considerat că ar fi atras de bărbați, însă el a ținut să explice motivul pentru care s-au creat aceste zvonuri. Se pare că la începutul carierei sale, Mihai a jucat rolul unui bărbat homosexual, iar de atunci lumea l-a asociat prea mult cu personajul.

„Totul a plecat de când eram la «Mondenii», unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia «La naiba, la naiba!», iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu… În primă instanţă, da! ( n.r. – dacă l-a deranjat acest lucru). După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, creează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?', a spus acesta.

Mihai Bendeac: „Sunt extraordinar de singur'

Întrebat dacă există o persoană specială în viața sa, Mihai a ales să își enumere câțiva prieteni. Referitor la o relație amoroasă, el susține că nu are pe nimeni în inima lui și că rămâne la statutul de burlac.

„În ce sens? Sunt persoane care îmi sunt apropiate, gen Monica, managerul meu, Vlad Drăgulin. Am persoane apropiate, am dat câteva exemple, dar în rest sunt extraordinar de singur', a declarat Mihai Bendeac.

Cum arată femeia perfectă pentru Mihai Bendeac

Acesta a dezvăluit chiar și modul în care ar trebui să se arate, dar și ce trăsături de caracter ar trebui să aibă femeia ideală pentru el. Se pare că lui Mihai Bendeac îi plac femeile brunete, voluptoase și mici de înălțime.

„Minionă, voluptuoasă, brunetă, cu o putere uriașă de empatie. Umană, în general!'.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter