Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor. Actorul a avut o criză de nervi

Publicat pe

Mihai Bendeac și Cheloo au avut un conflict în ultima ediție a emisiunii  „iUmor'. Cei doi au fost protagoniștii unui scandal. Abel Megyes, unul dintre concurenții show-ului a declanșat haos printre jurați. Pe tot parcursul numărului, concurentul a interacționat cu jurații prin intermediul unei tablete. La un moment dat, Mihai Bendeac a fost deranjat de colegul său și a avut o criză de nervi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pentru prima oară, Mihai Bendeac a avut o reacție nervoasă la adresa lui Cheloo, colegul său de masa juriului. Actorul nu s-a mai putut abține și a reacționat într-un mod surprinzător. Delia, Ana Morodan, invitat special la masa juriului și Cheloo, au fost șocați de reacția lui Bendeac.

Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor. Actorul a avut o criză de nerviMihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor. Actorul a avut o criză de nervi

Actorul a avut o ieșire nervoasă în cadrul emisiunii la care este jurat, șocându-i atât pe colegii săi, cât și pe spectatori. Mihai Bendeac nu a mai suportat și le-a arătat tuturor cum arată el când este nervos. Cheloo a fost și el impresionat de modul în care colegul său și-a manifestat supărarea.

Citește și: Ce afacere are Emilia, mama lui Mihai Bendeac, în București:„Săraca, a albit de cât…'

Citește și: Ce salariu are Mihai Bendeac.A dezvăluit suma pe care o câștigă lunar la teatru

Citește și: Ștefan Bănică și Irina Fodor prezintă Dancing on Ice-Vis în doi, la Antena 1.

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor

Mihai Bendeac a avut o ieșire nervoasă în cadrul ultimei ediții a emisiunii iUmor. Actorul i-a șocat pe jurați, care au rămas surprinși de modul în care acesta a reacționat. În timpul unui număr de magie făcut de magicianul Abel Megyes, făcut prin intermediul unei sesiuni pe Skype, Mihai Bendeac și-a ieșit din minți și a aruncat tableta în masă.

Acesta a reușit să spargă tableta, fiind extrem de iritat că numărul de magie i se părea interesant, iar Cheloo și Ana Morodan râdeau și întrerupeau numărul de magie.

Mihai Bendeac: „S-a acumulat toată energia”

Mihai a mărturisit ulterior că a fost, cel mai probabil, cea mai mare descărcare nervoasă din toți cei 6 ani de când este jurat la iUmor. Juratul emisiunii a declarat că era foarte impresionat de numărul concurentului, iar Cheloo și Ana Morodan se amuzau, deranjându-l foarte tare pe Bendeac. „Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. S-a acumulat toată energia și mi se părea șocant că eu sunt captivat, deși am văzut sute de oameni pe scenă', aspus și Bendeac în culise.

De asemenea, Ana Morodan s-a declarat șocată de reacție actorului. Vedeta a mărturisit că nu știe de ce s-a supărat acesta pe Cheloo, mai ales că cei doi se înțeleg foarte bine. „Nu știu de ce Mihai s-a enervat pe Cheloo, că ăștia doi vorbesc telepatic', a spus Ana Morodan.

Cum l-a cunoscut Mihai Bendeac pe Cheloo

Mihai Bendeac formează o echipă incredibilă alături de colegii din juriul iUmor, Cheloo și Delia. Actorul este prieten de mulți ani cu Delia, dar puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut Mihai Bendeac și Cheloo.

În urmă cu ceva timp, actorul a spus pe rețelele de socializare că a jucat alături de Cheloo în filmul  „Milionari de weekend', din 2004. Bendeac a filmat cu trupa Paraziții. La acea vreme, Bendeac nu era atât de cunoscut și avea un look extrem de diferit.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter