Mihai Neșu, mărturisiri dureroase la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat: „Am tot căutat să înțeleg de ce mai trăiesc”

Publicat pe

Mihai Neșu a făcut mărturisiri dureroase la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat. Fostul fotbalist de la Steaua a povestit că ajunsese să se întrebe de ce mai trăiește. Din fericire, în timp, el și-a dat seama că misiunea lui pe Pământ este una foarte importantă. A învățat să o ia de la capăt și îi minunează zilnic pe ceilalți cu bunătatea de care dă dovadă! Iată ce noi pasiuni și-a descoperit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Neșu a făcut mărturisiri dureroase la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat și l-a imobilizat în scaunul cu rotile. Fostul jucător de fotbal a avut un șoc la acea vreme și nu concepea că nu o să mai fie iar sănătos. Acest gând l-a făcut să se întrebe de ce mai trăiește. Din fericire, ulterior, a găsit și răspunsul. De când viața i s-a schimbat radical, a învățat că să le fie de ajutor celorlalți îi oferă cea mai mare bucurie.

În urmă cu 10 ani, viața lui Mihai Neșu s-a scimbat radical. După o accidentare gravă de pe terenul de fotbal, fostul jucător a rămas paralizat și imobilizat în scaunul cu rotile. A dat dovadă de multă putere, pentru care toată lumea l-a apreciat, și a învățat cum să o ia de la capăt. Acum, el a declarat că dacă ar fi să se nască din nou, nu s-ar mai face fotbalist, însă nu din cauza incidentului din 2011.

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Stelianei Sima cu doar trei zile înainte de a muri:„Asta e ultima mea filmare'

Citește și: Cine este fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian. Au fost împreună 16 ani:„Relația lor a fost impecabilă'

Citește și: Cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian, deși ar fi fost vaccinat complet anti-COVID:„Din păcate, a dezvoltat o…'

Citește și: Cornel Constantiniu, operat de urgență la Spitalul Universitar. Soția artistului:„Îmi spun medicii…'

Mihai Neșu, mărturisiri dureroase la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat

Mihai Neșu a mărturisit că acum se simte mult mai fericit și mai împlinit decât înainte de accidentarea din 2011. A declarat că dacă s-ar mai naște o dată nu s-ar mai face tot fotbalist, deși a fost marea lui pasiune. În prezent, alte lucruri îi aduc bucurii uriașe. A povestit că de când are centrul pentru copii cu dizabilități simte o fericire mult mai mare, pentru că le poate fi altora de ajutor. În plus, el și-a descoperit și alte pasiuni. Îi place foarte mult design-ul și arhitectura.

„Viața mea e mult mai fericită și împlinită decât atunci când eram sănătos! Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îți aduc bucurii, în afară de fotbal.

Acum, de când am acest Centru pentru copii cu dizabilități, am o bucurie foarte mare pentru că pot să le fiu de folos. În plus, mi-am redescoperit și pasiunea pentru design și arhitectură', a spus Mihai Neșu într-o emisiune tv, conform spynews.ro.

„Am avut gânduri să nu îți mai dorești să trăiești'

Mihai Neșu a mai povestit că după accidentare nu concepea deloc gândul că nu o să mai fie ca înainte. S-a întrebat mult timp de ce mai trăiește, iar ceva l-a făcut să meargă mai departe și să-și caute sensul pe Pământ. Acum, el a deschis și o fundație prin care se luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități. Astfel, el se poate lăuda acum cu multe realizări semnficative, ce-i bucură sufletul în fiecare zi.

„După accidentare, nu concepeam că nu o să fiu iar sănătos. Apoi, văzând că progresele nu erau așa cum speram eu, am avut gânduri… gen să nu îți mai dorești să trăiești, dar ceva m-a făcut să merg mai departe, să caut care e sensul pe pământ.

Dacă tot nu ai murit, ce faci? Cu ceva tot trebuie să fii de folos. Mi-a luat foarte mult timp, până prin 2016 am tot căutat să înțeleg de ce mai trăiesc, ce mai am de făcut', a continuat el.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter