Mikaela, fiica Iuliei Albu, schimbare de look la 12 ani. "Copia fidelă a mamei"

Publicat pe

Mikaela, fiica Iuliei Albu, calcă, fără doar și poate, pe urmele mamei sale, însă are deja propriul stil. Puștoaica în vârstă de 12 ani și-a schimbat look-ul și, după cum au remarcat chiar fanii vedetei, este acum copia fidelă a vedetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mikaela, fiica Iuliei Albu, este, la 12 ani, copia fidelă a mamei sale, căreia i-a moștenit frumusețea, dar și gustul pentru modă. Vedeta este cunoscută pentru excentricitățile ei, fashion editorul reușind să surprindă de fiecare dată la evenimente datorită machiajelor dramatice și coafurilor și ținutelor ieșite din comun. Iată însă că nici Mikaela, fiica ei și a lui Mihai Albu, nu se lasă mai prejos, dovedind că așchia nu sare departe de trunchi. Puștoaica pozează încă de la vârsta de 10 ani și promite să devină o domnișoară superbă și la fel de excentrică precum Iulia. Recent, fashion editorul și-a surprins fanii cu o fotografie a fiicei sale, care apare cu o tunsoare nouă.

Mikaela, fiica Iuliei Albu, schimbare de look la 12 ani. "Copia fidelă a mamei"Mikaela, fiica Iuliei Albu, schimbare de look la 12 ani. "Copia fidelă a mamei"

Mikaela, fiica Iuliei Albu, și-a făcut o tunsoare cool la 12 ani

După ce a ținut-o multă vreme departe de ochii curioșilor, Iulia Albu, din când în când își mai răsfață fanii cu câte un instantaneu în care apare Mikaela. Fotografia postată recent de vedetă a adunat nu mai puțin de 21.000 de aprecieri din partea fanilor de pe Instagram ai vedetei și nenumărate comentarii. Mikaela, fiica Iuliei Albu, și-a schimbat look-ul, după cum se vede și din fotografia realizată la hair stylist, iar fanii au fost încântați de aspectul puștoaicei de numai 12 ani.

„Ce frumoasă ești, la fel ca mama ta! ', „ Așa mamă, așa fetiță! Impecabil!', „O frumusețe de domnișoară', „Adorabilă ca mama ei', „Copia fidelă a mamei. Ce copil frumos!', sunt doar câteva dintre comentariile primite de Iulia Albu. Din păcate, contul de Instagram al Mikaelei a fost suspendat din motive necunoscute, însă cu siguranță adolescenta a primit complimentele pe contul mamei sale.

Citește și: Ce mult a crescut fiica Iuliei Albu! La 11 ani, Mikaela îi seamănă tot mai mult mamei sale

Citește și: Ce frumoasă e Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, la 11 ani. Ce replică i-a dat vedeta fostului soț care o acuză că nu-l lasă să-și vadă copilul

Citește și: Oana Roman se operează din nou! Ce intervenție își face: „În zona abdomenului…'

Citește și: Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei

Citește și: Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea, după divorț: „Am realizat că…’

„Eu nu pun niciun fel de presiune pe ea'

Mikaela, fiica Iuliei Albu, știe să pozeze perfect, având deja atitudinea unui model profesionist, deși mama ei susține că nu ea a învățat-o cum să stea în fața camerei.

„Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content', a spus Iulia Albu.

Evident, vedeta a fost întrebată de nenumărate ori dacă i-ar plăcea ca fiica ei să îi calce pe urme, însă fashion editorul a negat acest lucru, mărturisind că își dorește ca Mikaela să își aleagă singură drumul în viață.

„Nu înțeleg concepția asta cu „călcatul pe urme, adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum', ne-a declarat Iulia Albu.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter