Mimi a fost părăsită de Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, pentru Ioana Ignat: „Eu nici nu terminasem de plâns și el era...”

Publicat pe

Mimi a fost părăsită de Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, pentru Ioana Ignat. Mimi este una dintre cele mai cunoscute persoane publice atât de pe YouTube, cât și de pe Instagram. Vloggerița a avut o relație cu Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, însă acesta a preferat să plece alături de o altă femeie. La scurt timp după ce relația celor doi s-a încheiat, acesta s-a afișat cu Ioana Ignat. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, influencerul a vorbit despre sentimentele care au încercat-o în acea perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mimi este una dintre cele mai cunoscute persoane publice. Aceasta are parte de o comunitate mare de fani, având peste un milion de urmăritori pe Instagram. Deși este extrem de bine din punct de vedere profesional, la capitolul iubire nu stă la fel de bine. Vedeta a avut o relație cu Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, însă tânărul a părăsit-o pentru Ioana Ignat. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, influencerul a povestit întreaga experiență.

Mimi a fost părăsită de Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, pentru Ioana Ignat: „Eu nici nu terminasem de plâns și el era...'Mimi a fost părăsită de Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, pentru Ioana Ignat: „Eu nici nu terminasem de plâns și el era...'

Mimi a menționat că afaceristul nu voia să se afișeze cu ea, deși sentimentele pe care i le purta erau sincere. Mai mult, aceasta a declarat că a suferit enorm după despărțire.

Citește și: Cum a ajuns Mimi influencer în mediul online.”A început ca un experiment, pentru că nu aveam prieteni”

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. „Îmi tremurau picioarele’

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: „Știam de la început că nu va fi ușor'/ EXCLUSIV

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days': „Am rude în România'/ Interviu EXCLUSIV

Mimi a fost părăsită de Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, pentru Ioana Ignat

Mimi și Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor au trăit o frumoasă poveste de dragoste, destul de departe de ochii publicului larg. Se pare că în relația celor doi, vloggerița a fost cea care a pus mai mult suflet. La scurt timp după ce ei s-au despărțit, tânărul s-a afișat pe Instagram alături de Ioana Ignat.

'M-a durut, eu nici nu terminasem de plâns și el era fericit cu altcineva…', a spus vloggerița.

Mai mult decât atât, un lucru care a deranjat-o pe Mimi a fost faptul că alături de ea, Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, nu și-a dorit să se afișeze. Pe de cealaltă parte, băiatul nu s-a ferit să posteze poze cu noua sa cucerire, cântăreața Ioana Ignat.

'Cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație și a durut foarte tare să se afișeze cu altcineva', a spus Mimi în cadrul aceluiași podcast.

„Un norocos'

La scurt timp după despărțirea de Mimi, Sebastian Dobrincu s-a afișat pe Instagram alături de Ioana Ignat. Între cei doi se pare că au existat și tensiuni deoarece începând cu luna noiembrie, el nu a mai publicat nimic cu artista. Recent, relația celor doi s-a reluat și acum s-au afișat pe Instagram sărutându-se.

„Un norocos și a lui jumătate', a scris Sebastian Dobrincu în dreptul fotografiei.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter