Minodora, gata să-și vândă casa pentru a-și salva mama. Care este starea ei de sănătate acum

Publicat pe

Minodora a trecut recent prin momente foarte grele – artista a fost la un pas de a-și pierde mama, după ce aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate grave. Din fericire, după o operație care a durat nu mai puțin de 6 ore, medicii i-au salvat viața mamei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În perioada Paștelui, Minodora a traversat momente foarte grele, mama artistei fiind la un pas de a-și pierde viața. A fost internată de urgență la spital, însă verdictul medicilor a fost unul îngrijorător, șansele de supraviețuire fiind minime. În cele din urmă însă, operația a fost un succes, iar acum mama artistei se recuperează după dificila intervenție.

Minodora, gata să-și vândă casa pentru a-și salva mama. Care este starea ei de sănătate acumMinodora, gata să-și vândă casa pentru a-și salva mama. Care este starea ei de sănătate acum

Cum se simte acum mama Minodorei

Minodora a sperat la o minune care să-i salveze mama. Artista a mărturisit că a stat numai la spitalul unde mama ei era internată. Faptul că Mica și-a revenit este cu adevărat o minune, asta pentru că medicul anestezist ar fi spus că femeia ar mai fi avut maximum 24 de ore de trăit. După ce mama ei și-a revenit, Minodora a mărturisit că ar fi fost în stare să renunțe la orice pentru a-i salva viața mamei sale.

Citește și: Minodora, în lacrimi înainte de Paște: „Mama este internată de 18 zile, a fost ceva grav”

Citește și: Minodora a fost victima bullying-ului, din cauză că era prea săracă: „M-a lovit destul de tare că m-am învinețit…”

Citește și: Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. Ea avea un alt iubit, atunci: „L-am luat să îmi lucreze toată viața”

Citește și: Kevin Spacey este acuzat, din nou, de agresiuni sexuale. Actorul ar fi încercat să abuzeze de trei bărbați

„Mama se recuperează, este înspre bine. Nouă ne-a revenit pofta de viață, mi-e în special. Eu sunt mai cu viață! Mulțumesc din suflet spitalului Municipal, clinicilor noi din Timișoara! Acum poate țin eu cu bănățenii mei, dar bănățenii mei sunt de excepție! În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ai mai bun!

Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost…nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav… Șanse minime! Sunt o persoană atât de iubită de public, căruia îi mulțumesc din suflet! Au contat foarte, foarte mult, enorm, toate mesajele de sănătate transmise mamei mele!

Mulțumesc din suflet tuturor celor care ați pus-o la pomelnice pe mama mea, care a spus-o la masluri. Așa cum a spus și domnul doctor că ține de puterea lui Dumnezeu și că dacă are zile va fi totul bine și uite că așa a fost! Se recuperează, este la țară este fericită că e cântă păsărelele”, a declarat Minodora în exclusivitate la Antena Stars.

Minodora era să-și piardă mama înainte de Paște

În apropierea sărbătorii Pașteui, Minodora și-a internat mama în spital, iar verdictul a fost unul înspăimântător. Șansele de supraviețuire erau minime, iar mama artistei a intrat în operație de îndată ce a fost diagnosticată. Nici după cele 6 ore petrecute pe masa de operație veștile nu au fost îmbucurătoare, dat fiind că, la momentul acela, mama artistei era susținută doar de aparate…

„Am stabilit să o ducem la urgență la Timișoara. A intrat pe loc în operație. A făcut infarct la stomac. Este vorba de un cheag mai mare de sânge care se oprește undeva la un organ. Medicii ne-au spus că am venit un pic târziu. Domnul doctor a stat în operație cu Mica în jur de șase ore. A ieșit din operație, ne-a spus că este susținută de aparate și că doar Dumnezeu va ști dacă mai are zile', a dezvăluit Minodora într-o emisiune TV.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter