Mioara Roman, scrisoare emoționantă pentru Oana, la final de an: "Mi s-a părut înduioșător"

Publicat pe

Cu doar o zi înainte de finele lui 2021, deși are o stare precară de sănătate, Mioara Roman și-a vizitat fiica, ocazie cu care a compus și o scrisoare emoționantă pentru Oana. Scrisoare împodobită cu figurine de sezon. Fiica ei cea mică s-a declarat înduioșată de gestul mamei sale, dat fiind faptul că aceasta a suferit o pareză la mâna dreaptă și nu poate să scrie. Iată ce mesaj i-a transmis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După un an extrem de greu, în care a fost de multe ori internată, Mioara Roman se străduiește să depășească toate dificultățile – azi ea și-a vizitat fiica și a adus și o scrisoare pentru Oana, o surpriză extrem de emoționantă, deoarece mama ei nu poate scrie din cauza parezei suferite la mână. Dorința de a-și face fiica fericită a primat însă, și atunci a găsit o soluție neașteptată.

Mioara Roman, scrisoare pentru Oana la final de an

Mioara Roman suferă de Parkinson, diabet și reumatism, iar la începutul acestui an a suferit și o colecistectomie. Pentru mama Oanei problemele, din păcate, nu s-au încheiat, recent vedeta dezvăluind că aceasta a suferit o pareză la mână, fapt care a incapacitat-o și mai mult. Cu ceva vreme în urmă, după mai multe consulturi și după ce a cerut părerea medicilor, Oana Roman a ales să o interneze pe mama ei într-o clinică privată pentru a fi monitorizată în permanență de medici.

Citește și: Oana Roman, mărturisiri neașteptate despre Mioara Roman: „Mama nu a fost niciodată afectuoasă”

Citește și: Cum arăta Mioara Roman în tinerețe. Petre Roman nu a fost îndrăgostit de ea la început

Citește și: Ana Porgras a fost operată de urgență: „Din păcate, a intervenit o problemă”

Citește și: Elwira Petre a împlinit 40 de ani! Mesajul emoționant transmis de Mihai:’Am avut cel mai frumos…’

Citește și: Dan Bittman a răbufnit în direct, la TV:„Am învățat în ultimii 2 ani că nu prea contez în țara asta’

Iată însă că, înainte de a se sfârși anul, Oana a primit vizita mamei sale, care a surprins-o cu o scrisoare emoționantă. Din nefericire, nu a putut să o scrie singură din cauza parezei și a rugat o asistentă să o ajute. Extrem de impresionată, Oana a împărtășit momentul cu fanii ei de pe contul de socializare, într-un InstaStory.

„A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză. Din păcate, mama nu mai poate scrie din cauza parezei la mână. A rugat o asistentă de la centru să îi scrie o felicitare pentru noi. Mi s-a părut absolut înduioșător!”, a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Ce mesaj i-a transmis Mioara roman fiicei sale

Oana și Mioara Roman au avut întotdeauna o relație apropiată, însă, din păcate, din cauza problemelor medicale vedeta a fost nevoită să-și interneze mama într-un centru pentru persoane în vârstă, unde are cele mai bune condiții și, nu în ultimul rând, beneficiază non-stop de monitorizare din partea personalului medical.

Din păcate, Mioara Roman a suferit și o pareză la mână, dar asta nu a împiedicat-o să vină în vizită la familia ei cu o scrisoare pentru Oana, înainte de Revelion.

„Dragă Oana, cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă. Te sărut cu drag, iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă! Cu drag, mama!”, sunt urările făcute de Mioara Roman în emoțioanta scrisoare pentru Oana, dar și pentru nepoata ei Isa.

„Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii”

Din nefericire, Mioara Roman va rămâne în continuare internată, sub supraveghere medicală. Chiar dacă nu va putea fi alături de fiica ei cea mică și de familia ei de Revelion, mama Oanei le-a fost totuși alături în penultima zi din an… Fiica sa a explicat și care sunt motivele pentru care vor fi despărțite de sărbători.

Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc. 

Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face. Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie. 

Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo. Eu, personal, merg să o văd o zi da, o zi nu, mai puțin în zilele în care sunt plecată.

În zilele în care se simte bine și nu are perfuzii o duc la coafor, bem o cafea sau vine acasă o jumătate de zi, dar altfel ea necesită niște îngrijiri pe care le poate primi doar de la persoane de specialitate', a explicat Oana Roman într-un InstaStory.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter