Unde va petrece Mirela Vaida sărbătorile: "Vom merge într-o destinație exotică"

Publicat pe

Mirela Vaida și soțul ei au decis să nu-și petreacă sărbătorile în România. Prezentatoarea de la Acces Direct are nevoie de pauză și vrea să-și ia gândul de la muncă, chiar și pentru câteva zile. Astfel, nu a stat prea mult pe gânduri și a luat biletele pentru o destinațe exotică. Iată unde își va petrecere Revelionul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este hotărâtă să înceapă anul viitor în forță. Pe lângă faptul că moderează emisiunea de la Antena1, mai joacă și la Teatrul de revistă „Constantin Tănase'. De asemenea, vrea să revină la o veche pasiune, muzica.

Unde va petrece Mirela Vaida sărbătorile: "Vom merge într-o destinație exotică"Unde va petrece Mirela Vaida sărbătorile: "Vom merge într-o destinație exotică"

Ba chiar mai mult, în 2022, vedeta de televiziune a spus că vrea să îi dea mai multă importanță acestei pasiuni.

Citește ș:i Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi’

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Raluka și Pavel Bartoș prezintă PROTEVELIONUL la PRO TV.Ce vedete sunt invitate

Citește și: Sora vitregă a lui Pepe a împlinit 18 ani.Ce cadou a primit Rebeka Pascu

Mirela Vaida, gânduri pentru 2022

Mirela Vaida are gânduri mari pentru anul următor. Își dorește ca în 2022 să se ocupe mult mai mult de muzică. Și-a propus chiar să scoată câte o piesă nouă în fiecare lună.

În plus, pare că vedeta nu vrea să fie doar o persoană cunoscută de la televizor, doamna Mirela de la Acces direct. Își dorește să ducă mai departe pasiunea sa pentru folclor și să bucure lume cu muzica sa.

„Îmi doresc pentru anul 2022 să mă ocup mai mult de muzică. Mi-am propus să scot în fiecare lună câte o piesă de muzică populară. Vreau să fiu mai mult un om la muzicii, vreau să mă ocup mai mult de proiectele mele și să revin în zona de petreceri și evenimente, am cântat prea mulți ani ca să mă opresc. Folclorul este parte din mine, așa m-am născut, așa trăiesc, așa respir, e ceva natural, nu fac niciun efort. Îmi doresc să mai fac și câte un colaj de muzică de petrecere, astfel încât lumea să mă cunoască un pic altfel decât doamna Mirela de la «Acces Direct» sau femeia de 40 de ani cu trei copii. Dincolo de lucrurile astea, eu sunt un om de show', a spus Mirela Vaida pentru Fanatik.

Unde va petrece sărbătorile Mirela Vaida

Mirela Vaida a decis să-și petreacă Crăciunul alături de familie. Părinții vedetei vor veni de la Iași să-și vadă nepoții și să petreacă timp prețios cu aceștia.

Ulterior, micuții vor merge la ceilalți bunici, la Cluj, unde vor sta inclusiv de Revelion. Ei bine, pentru că vrea să se relaxeze și să uite de toate problemele, Mirela Vaida a decis să sărbătorească trecerea dintre ani în Madeira, alături de soțul ei.

De Crăciun, planul este să rămânem acasă, atunci când vor veni și bunicii de la Iași, adică părinții mei, vom petrece împreună. Eu și mama ne vom ocupa de bucătăria românească, vom face cozonac, sarmale, piftie, salată de boeuf, friptură. După care ai mei copii vor merge la bunicii de la Cluj, vor rămâne acolo de Revelion, iar eu și soțul meu vom pleca din țară câteva zile. Ne dorim puțină odihnă, vom merge într-o destinație mai exotică. Având în vedere noile condiții destul de complicate, n-am ales să plecăm din Europa, vom merge în Madeira, vom petrece acolo Revelionul', a precizat pentru aceeași sursă Mirela Vaida.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter