Monica Orlanda, soția lui Alin Cocoș, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: "Îmi este tare frică"

Publicat pe

Monica Orlanda, soția lui alin Cocoș și una dintre cele mai râvnite femei din România, a intrat, din păcate, în rândul vedetelor care s-au infectat cu COVID-19. Deși boala este în remisie, blondina încă se confruntă cu probleme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Orlanda a fost internată aproape 14 zile din cauza infectării cu COVID-19 și, deși s-a întors acasă, după ce ea și familia ei s-au vindecat aproape complet, și starea ei de sănătate este vizibil mai bună, vedeta a rămas totuși cu niște sechele care o înspăimântă.

Soția lui Alin Cocoș a vorbit pentru prima oară despre starea ei pe rețelele de socializare, povestindu-le fanilor cu ce s-a confruntat, dar împărtășindu-le și temerile actuale.

Se teme că nu-și mai recapătă gustul și mirosul

Chiar dacă acum starea ei de sănătate este bună, Monica Orlanda nu a scăpat încă de două dintre cele mai comune simptome ale coronavirusului – pierderea gustului și a mirosului. Blondina este înspăimântată că încă nu i-au revenit simțurile după două săptămâni de la infectare și le-a mărturisit fanilor săi, într-un story pe Instagram toate temerile ei.

„La bolnavii de COVID, simțurile dispar pentru o perioadă scurtă, de 3-4 zile. Eu mă confrunt cu problema asta de 2 săptămâni și sincer îmi este tare frică că nu le voi mai recăpăta pentru că am citit și în multe articole că de obicei durează cam o săptămână, maxim 10 zile. Eu am trecut de 10 zile. Nu știu efectiv ce să mai fac!”, a mărturisit Monica Orlanda pe Instagram.

Monica și-a întrebat fanii de pe Instagram dacă este normal să mai aibă acest simptom după vindecarea de Covid-19 și dacă este cineva care a traversat o situație similară. Blondina a afirmat că nu se mai confruntă cu alte simptome ale coronavorusului, dar că, în schimb, în urma bolii, a rămas cu o tuse ușoară.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Monica Orlanda, soția lui Alin Cocoș, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: "Îmi este tare frică"Monica Orlanda, soția lui Alin Cocoș, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: "Îmi este tare frică"

Monica Orlanda, Alin Cocoș și fiul lor, depistați cu coronavirus

Pe 14 septembrie, Alin Cocoș, soția sa, Monica Orlanda, și fiul lor Andreas au fost depistați pozitiv la testul pentru COVID-19. Soția fiului vitreg al Elenei Udrea a postat un mesaj din spital, precizând că au luat decizia de a se interna toți trei la Institutul „Matei Balș’ din Capitală.

„În urma unor simptome de răceală, am decis să ne facem testul RT-PCR SARS COV 2, ieșind pozitiv pentru toți membrii familiei, inclusiv Andreas. Aseară am primit rezultatele testelor, iar astăzi am decissă ne internăm la Institutul de Boli infecțioase „Matei Balș’.

Pentru toate persoanele cu care am intrat în contact după data de 31 august, vă rugăm să vă faceți testul RT-PCR ( metoda exudat faringian și nazal).

Nu ignorați durerile de cap, stărilede greață și senzația de răceală!!!’, a transmis Monica Orland ape contul ei de Instagram.

Familia Cocoș este prietenă la cataramă cu Adelina Pestrițu și se speculează că Alin, Monica și băiatul lor ar fi putut lua infecția de la aceasta, având în vedere că Adelina a fost confirmată pozitiv pe data de 1 septembrie 2020 cu virusul SARS-CoV-2.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui: „Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză”

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter