Monica Tatoiu a fost în pragul sinuciderii: "Am vrut să mă arunc de la etaj"

Publicat pe

Monica Tatoiu este una dintre cele mai puternice femei din România… La propriu și la figurat. Cu toate acestea, reputata femeie de afaceri nu a fost scutită nici ea de momente dificile. Recent, vedeta a povestit cum, în tinerețe, a fost în pragul sinuciderii. Traumatizantul moment s-a petrecut pe când fiul ei, Victor, era doar un bebeluș!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a pus pe roate o afacere de succes care i-a adus atât satisfacții profesionale, cât și materiale, are o căsnicie de 38 de ani care merge perfect… Pe scurt, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Deși este mereu zâmbitoare și optimistă și nimic nu pare să o învingă, în pofida problemelor cu care s-a confruntat – a fost diagnosticată cu cancer la doar 23 de ani – Monica Tatoiu a mărturisit că a fost, cândva, în pragul sinuciderii!

Monica Tatoiu a fost în pragul sinuciderii: "Am vrut să mă arunc de la etaj"Monica Tatoiu a fost în pragul sinuciderii: "Am vrut să mă arunc de la etaj"

Monica Tatoiu, la un pas de sinucidere în maternitate

Recent, Monica Tatoiu a povestit într-un interviu pentru Antena Stars că cel mai traumatizant moment al vieții ei a fost când l-a adus pe lume pe fiul ei, Victor. Aceasta a povestit că starea bebelușului ei nou-născut a impresionat-o atât de tare, încât a fost la un pas de a se arunca pe geam… La gândul că jertfa ei l-ar putea ține pe copil în viață.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine. L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva', a mărturisit Monica Tatoiu.

Vedeta consideră că lui Dumnezeu dacă îi ceri ceva trebuie să îi și oferi altceva în schimb, așadar a mărturisit că, de fiecare dată când fiul ei avea o problemă, ea refuza să mai apară șase luni la televizor, ca o ofrandă adusă divinității pentru protecția primită. Acum Victor are 27 de ani, iar mama și fiul au o relație excelentă.

„În momentul când ceri ceva, trebuie să dai. Să îți rupi ceva din tine. Eu fac exercițiul ăsta', a mai mărturisit Monica Tatoiu.

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă:„M-am lovit de critici când eram foarte slabă’ / EXCLUSIV

Citește și: Maia Morgenstern, amenințată cu moartea:„Nu mă voi opri până nu va fi jumulită de vie’. Actrița a depus plângere la Poliție

Citește și: Andreea Berecleanu, totul despre relația copiilor cu Andrei Zaharescu, după divorț: „El nu și-a atribuit niciodată rolul de…'

Secretul unei căsnicii de 38 de ani

Monica Tatoiu și-a petrecut 38 din cei 64 de ani ai săi alături de Victor, soțul ei. Momentan pensionară, fosta femeie de afaceri mărturisește că o căsnicie atât de lungă nu este imposibilă și nici greu de menținut dacă ai alături omul potrivit. De aceea, siguranța de a fi împreună cu persoana potrivită este un prim secret al unei relații fericite, pe termen lung.

Sunt 38 de ani de când pe pârtie la Bradu am întâlnit un prieten pentru o viață. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupți în tranșee, clădești adăposturi, spate în spate te ferești de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când ești dărâmat de supărări. O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener. Care îți da aer atunci când s-a terminat butelia…

Trebuie să te bazezi pe el și el pe ține chiar dacă câteodată fuge după o broască țestoasă și tu după un peste colorat. Important este să îți găsești coechipierul care înțelege importantă siguranței în echipa. Până îl găsești mai rămâi fără aer. La tinerețe se poate. Va urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viață’ a scris Monica Tatoiu pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei, Victor.

Monica Tatoiu consideră că deține secretul unei căsnicii fericite până la adânci bătrâneți, ca-n basmele cu prinți și prințese și are sfaturi importante de dat „bărbaților cu creierul cât o nucă'.

„Când stai într-o relație, nu trebuie să schimbi muierile, cum fac majoritatea bărbaţilor cu creierul cât o nucă. Trebuie să reinventezi relaţia cu femeia ta, făcând-o să fie diferită, de fiecare dată când te bagi cu ea în pat. Dar nu toţi bărbaţii sunt în stare de lucrul ăsta', spunea Monica Tatoiu acum ceva vreme.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter