Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal”

Publicat pe

Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil. Artistul în vârstă de 43 de ani a avut succes de-a lungul carierei, dar în ceea ce privește viața sentimentală nu a reușit să-și găsească o parteneră de viață. Trăistariu a avut o evoluție frumoasă profesional vorbind, apogeul fiind atunci când a participat la Eurovision. Artistul a spus de ce anume nu au funcționat relațiile sale amoroase și motivul pentru care nu vrea să înfieze un copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil. Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii români care s-au făcut remarcați și în plan internațional, odată cu participarea la Eurovision. El și-a investit banii într-o afacere imobiliară, care îi aduce profit financiar și pare că în plan profesional totul îi merge strună. Artistul nu și-a găsit nici până acum jumătatea, deși a avut și relații care au durat ani de zile. În privința copiilor, Mihai Trăistariu are o viziune ceva mai radicală. Iată ce a relatat artistul într-un interviu recent.

Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal'Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal'

Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil

Mihai Trăistariu nu ajuns să fie încă tată, dar timpul nu este pierdut. Cântărețul a spus că i-ar plăcea să aibă un fiu care să-i semene cât mai mult, de aceea ideea adopției nu prea îi surâde. Mihai Trăistariu a declarat că este dispus chiar să se și cloneze, pentru a fi sigur că micuții vor gândi ca el.

„Nu-mi prea place ideea de a înfia un copil, deși sunt foarte sufletist, ajut oamenii cu probleme. Aș vrea să fie un copil din mine, m-aș clona pe mine și tot aș face măcar unu. Când va fi posibil și legal, deși am aflat că s-ar face, cumva, în secret.

Citește și: Cum l-au marcat pe Mihai Trăistariu probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:„Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme’

Citește și: Ce investiție vrea să facă Mihai Trăistariu, după succesul pe care l-a avut cu apartamentele de pe litoral:„Îmi place turismul, am câștigat bani frumoși’

Însă, cine știe cât e de adevărat? M-aș clona pe mine ca să-l instruiesc pe Mihăiță cel mic, exact ce am vrut eu, să-mi continue ideile. Copiii mei aș vrea să fie clonele mele, ca să fiu sigur că vor gândi ca mine și că sunt instruiți de mine', a declarat artistul pentru Impact.ro.

Mihai Trăistariu spune de ce nu s-a căsătorit până acum

Mihai Trăistariu a avut intenția să se căsătorească, dar nu a reușit să găsească nici până acum femeia potrivită. Cântărețul susține că, în ciuda faptului că a avut relații care au durat ani de zile, au intervenit probleme ce au dus la despărțire.

Citește și: Gheorghe Dinică ar fi împlinit azi 85 de ani!Maestrul și-a cunoscut marea dragoste la 60 de ani. FOTO nemaivăzute

Citește și: Ce boală are Gabriela Cristea, din cauza epuizării:„Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi / EXCLUSIV

Cu căsătoria încă nu sunt împăcat, pentru că am tot încercat. Am avut și relații de patru ani, de șapte ani, am cam dat-o în bară, ceva nu funcționează. Ori nu caut pe cine trebuie, ori mă las doar căutat, e o problemă care trebuie rezolvată', a declarat Mihai Trăistariu pentru aceeași sursă.

Care este marele vis al lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu recunoaște că este pasionat de ultimele descoperiri științifice și mai ales de explorarea spațiului cosmic. Artistul a fost foarte marcat de moartea părinților săi care s-au stins din viață, răpuși de cancer, așa că ar vrea să înființeze un centru de cerectare.

Visul meu e să-mi fac un centru de cercetare, să cuprindă existența extratereștilor, cum să vindecăm bolile incurabile, căci ambii părinți au murit de cancer, cum să devenim nemuritori, deci, hai cu clonarea, cu criogenarea! Chinezii au inventat o pelerină care 70% te face invizibil, îmi plac chestiile astea un pic ciudate care fac parte din fizică', a mai spus cântărețul, pentru Impact.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter