Nadia Comăneci gătește românește în SUA. Care sunt mâncărurile ei preferate

Publicat pe

Este trasă prin inel, la fel ca acum 45 de ani, iar asta le-ar putea părea ciudat celor care află că Nadia Comăneci obișnuiește să gătească românește… Și, cum bine știm, preparatele noastre nu sunt cele mai lipsite de calorii. Iată care sunt mâncărurile ei preferate, dar și ale familiei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sunt 32 de ani de când Nadia Comăneci a plecat din țară, însă marea sportivă a rămas încă puternic ancorată de valorile și tradițiile de aici – drept urmare, încă gătește românește. Iată care sunt mâncărurile ei preferate, pe care le pregătește pentru soțul și fiul ei

Nadia Comăneci gătește românește în SUA. Care sunt mâncărurile ei preferateNadia Comăneci gătește românește în SUA. Care sunt mâncărurile ei preferate

Nadia Comăneci gătește românește în SUA

Recent, Marea sportivă i-a acordat un interviu fiicei lui Mircea Geoană pentru site-ul ei de wellnes, în care a povestit despre viața ei din America, dar și despre secretul energiei debordante pe care o are la 60 de ani. Ana Geoană a vrut să afle cum a reușit să se mențină marea gimnastă atât de fit de-a lungul anilor, dar și care este rutina ei zilnică. Marea gimnastă a mărturisit că sportul continuă să facă parte din viața ei de zi cu zi și că obișnuiește să facă exerciții timp de 30-40 de minute zilnic, fără să fie însă adepta exercițiilor de tip „industrial”. În ceea ce privește alimentația, Nadia a dezvăluit că mănâncă sănătos la micul dejun și la cină, dar că prânzul variază și, uneori, mai trișează… așadar încearcă să găsească un echilibru.

Citește și: Cum a sărbătorit Nadia Comăneci 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii. A îmbrăcat iar costumul de campioană

Citește și: Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital: „Avea vocea stinsă'

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice:„Nu vrem o nuntă mare

Citește și: Ramona Păuleanu și-a adus acasă băiețelul născut prematur, după 8 luni în spital.Cum arată sora lui geamănă

Interlocutoarea ei a vrut să știe care sunt mâncărurile ei preferate, cele care o întorc în vremea copilăriei, iar Nadia a răspuns fără să clipească:

„Gătesc două lucruri pentru familia mea – unul este salata de vinete cu garnitură de ardei copți. Este ușor de făcut și este bună acum, așa cum era și atunci. Celălalt preparat sunt sărmăluțele în foi de viță. Chiar recent am vrut să gătesc pentru Crăciun, dar nu am găsit frunze de viță , așa că am făcut ardei umpluți. În copilărie, mama făcea sarmale din carne de porc și vită, acum eu le fac din carne de curcan. Am adaptat rețeta pentru că este mai sănătos”, a povestit Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a împlinit 60 de ani

Pe 18 iulie 1976, Nadia a uimit o lume întreagă. Afişajul electronic de la Jocurile Olimpice de la Montreal nu era programat să arate nota 10, aşa că după evoluţia Nadiei Comăneci, pe ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci a obţinut, la acea ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori scorul perfect, câştigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), o medalie de argint (echipă compus) şi una de bronz (sol). De atunci, gimnasta din Oneşti a intrat în istorie drept prima sportivă cu un exerciţiu perfect.

Pe 12 noiembrie, Nadia Comăneci, supranumită „zeița de la Montreal', a împlinit 60 de ani, iar cu această ocazie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind decorarea marii foste gimnaste cu Ordinul Naţional „Steaua României’ în grad de Mare Ofiţer. Acum 45 de ani, Nadia Comăneci primea prima ei medalie olimpică și scria istorie, fiind prima gimnastă din lume care a primit nota 10… și a dat astfel tabela de afișaj peste cap.

La 60 de ani, Nadia Comaneci încă face exerciții în sala de gimnastică, la bârnă, la sol și la paralele și afișează un trup senzațional. Sportiva este într-o formă de invidiat și are o musculatură extrem de bine definită.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter