Narcisa Suciu a cântat la o înmormântare în Finlanda: „Am făcut concurs cine cântă mai de jale”

Publicat pe

Invitată în platoul show-ului online Întrebarea mesei rotunde, cântăreața a avut o discuție sinceră și plină de umor cu Marius Manole despre despre cariera ei, dar și despre viața alături de soțul ei. Artista locuiește de 11 ani în Finlanda, alături de partenerul ei de viață care s-a născut în această țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După un an de absență, Narcisa Suciu a revenit în România pentru a își vizita rudele de care îi era foarte dor. Profitând de moment, Narcisa Suciu a venit în emisiunea celebrului actor unde a povestit că la un moment dat a cântat la o înmormântare în Finlanda.

Narcisa Suciu a cântat la o înmormântare în Finlanda un cântec de plecare

Artista i-a dezvăluit lui Marius detalii despre căsătoria ei și mutarea în Finlanda, dar răspunde și curiozităților legate de modul în care ea și soțul ei s-au înțeles la început.

„Știu că eu am fost mai îndrăzneață, ceea ce nu se întâmplă niciodată. Mie îmi place ca omul să fie hotărât. Soțul meu e un om pe care îl admir în fiecare zi. Între mine și socrul meu este o chestie specială. Dacă mă cerea el, cu el mă măritam. ', spune ea.

Tot lui Marius Manole, Narcisa Suciu despre momentul în care a cântat la o înmormântare în țara ei adoptivă.

„Am cântat la o înmormântare în Finlanda, un cântec de plecare. Am făcut concurs care cântă mai de jale', a povestit artista despre unul dintre puținele momente în care a avut ocazia să cânte în noua ei țară.

Citește și: Cum arată Narcisa Suciu la 10 ani după ce a plecat din România

Citește și: Narcisa Suciu, îngrijorată pentru fiica sa, care merge la muncă în Finlanda în plină pandemie de coronavirus

Citește și: Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu, când erau împreună

Ce spune Narcisa Suciu despre viața în turneu

Întrebată dacă a participat la festivaluri și cum reușea să le facă față bărbaților atunci, Narcisa a mărturisit că la un moment dat lumea spunea despre ea că este…nebună.

„Din asta trăiam, îi trimiteam bani și fratelui. Îmi plăcea și să mă cert. La un moment dat a început să-mi umble buhul că nu sunt întreagă la cap. De obicei ne prindeam cine câștigă, în funcție de cine era în juriu', a mai spus Narcisa Suciu.

Narcisa vorbește și despre oamenii pe care îi admiră și declară deschis cui din showbizul românesc nu i-ar refuza avansurile: „Cristi Minculescu. Când îl aud cântând… el e the voice pentru mine, mă uit la el ca la un superstar. Era admirația mereu acolo. Bineînțeles, nu se întâmplă nimic, pentru că nici dânsul nu vine, iar eu sunt un om foarte loial'.

Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă

Tot în cadrul emisiunii lui Marius Manole, Narcisa Suciu a făcut o serie de declarații cu privire la Ștefan Hrușcă. Întrebată cu cine ar refuza o colaborare dintre Fuego, Mircea Radu și Ștefan Hrușcă, aceasta a dezvăluit faptul că ultimul dintre ei nu ar suporta-o.

„Cu Fuego n-aș refuza o colaborare… Am și fost invitată la emisiunea lui și și-a dorit foarte tare să cântăm împreună. Dar noi am fost colegi la facultate, deci ne știm de copii. Cu Ștefan Hrușcă… cred că ar refuza el. Am auzit că nu mă suportă. Am avut două interacțiuni absolut dezolante‘, a mai povestit ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter