Adrian Petrache, concurent X Factor, a primit de ziua lui un tort cu Loredana! Nepotul lui Florin Salam a făcut furori în concurs

Publicat pe

Nepotul lui Florin Salam, care a făcut recent furori la X Factor, a împlinit recent 24 de ani, iar prietenii și familia l-au surprins cu un tort inedit… Adrian Petrache a primit-o în dar pe Loredana!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nepotul lui Florin Salam, concurent X Factor, a devenit faimos de când a evoluat pe scenă în fața celor patru jurați și a primit aprecierile lor. Iar asta se poate constata la o simplă privire pe rețeaua lui de socializare, unde numărul fanilor a crescut exponențial.

Nepotul lui Florin Salam a primit-o în dar pe… Loredana

Recent, Adrian Petrache a împlinit 24 de ani, iar prietenii și familia l-au surprins cu o surpriză… dulce – un tort cu Loredana într-o ipostază super sexy. Acoperit cu jeleu, pe fond albastru, tortul pare delicios și la propriu, și la figurat, întrucât jurata de la X Factor este în costum de baie.

Adrian Petrache, devenit deja faimos la X Factor, a postat pe contul său de Instagram un filmuleț pentru fanii lui, filmuleț care a amuzat-o inclusiv pe Loredana, care a postat imaginea în InstaStory.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Mihai Sturzu, după ce a renunțat la trupa Hi-Q și la politică, și a devenit pilot: „Eu mi-am petrecut copilăria în comunism și…”/ EXCLUSIV

Adrian Petrache, concurent X Factor, a primit de ziua lui un tort cu Loredana! Nepotul lui Florin Salam a făcut furori în concursAdrian Petrache, concurent X Factor, a primit de ziua lui un tort cu Loredana! Nepotul lui Florin Salam a făcut furori în concurs

Cum a impresionat nepotul lui Florin Salam la X Factor

Nepotul lui Florin Salam a impresionat la X Factor și prin povestea lui de viață, Adrian Petrache mărturisind că este primul bărbat din familie care a luat BAC-ul și, mai mult, acum este student.

„Sunt student la Facultatea de Drept. Nimeni din familia mea nu a apucat să meargă la facultate și mama mea a terminat 12 clase și a luat Bacalaureatul, dar din partea noastră, a bărbaților, nu a mai făcut nimeni asta”, mărturisea Adrian.

Adrian a participat la X Factor încrezător în talentul său și, tocmai de aceea, a ținut să nu-și dezvăluie identitatea de la început, deoarece nu a vrut ca asocierea cu celebrul său unchi să influențeze în vreun mod decizia juraților.

Nici nu a fost nevoie, pentru că talentul său incontestabil, faptul că a cântat și la chitară, dar și ochii săi incredibil de albaștri au cucerit imediat nu doar sala, ci și jurații, așadar nepotul lui Florin Salam a ajuns direct în bootcamp la X Factor.

Adrian Petrache va face parte din echipa Loredanei Groza și este foarte încântat că a primit șansa de a-și demonstra talentul.

‘Nu prea pot să zic. Am pregătit niște melodii. Îi mulțumesc Loredanei că se ocupă de mine și că îmi dă sfaturi în tot ceea ce fac. Chiar și înainte să vin aici am sunat-o. E minunată! Se ocupă foarte mult de noi toți’, a mai zis Adrian.

Citește și: Adriana Trandafir, declarații cutremurătoare după ce a avut COVID-19: „A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter