Nepotul Regelui Mihai va fi tată! Fostul principe Nicolae a făcut anunțul chiar pe 1 Iunie: "Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie!"

Publicat pe

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a anunțat chiar de 1 Iunie, Ziua internațională a copilului, că va fi tată. Soția sa, Alina Binder, este însărcinată în al doilea trimestru și va aduce pe lume primul copil al cuplului în această toamnă, la doi ani de la nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a postat pe Facebook Nicolae Medforth-Mills.

Nicolae mai are o fetiță de 4 ani

Fostul principe Nicolae mai are un copil dintr-o relație anterioară, o fetiță de patru ani, cu tânăra Nicoleta Cîrjan. Inițial, nepotul Regelui Mihai nu a vrut să recunoască acest copil, însă în urma testului de paternitate, s-a dovedit că fetița este a lui.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viață acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect', scria la vremea respectivă, pe Facebook, Principele Nicolae.

Iris, fiica fostului Principe Nicolae, are acum 4 ani și se află în grija mamei sale, care, din când în când, își mai surprinde prietenii de pe contul de socializare cu fotografii.

Nepotul Regelui Mihai va fi tată! Fostul principe Nicolae a făcut anunțul chiar pe 1 Iunie: "Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie!"Nepotul Regelui Mihai va fi tată! Fostul principe Nicolae a făcut anunțul chiar pe 1 Iunie: "Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie!"

Principele Nicolae și-a pierdut titlurile regale

În urma acestui scandal, Regele Mihai I i-a retras nepotului său, Nicolae Medforth-Mills, fiul Principesei Elena a României și al profesorului Robin Medforth-Mills, calicativul de Alteță Regală și l-a exclus din linia de succesiune la Coroana României.

Fostul principe Nicoale și Alina Binder au făcut nunta în 2018

Cununia religioasă dintre principele Nicolae și Alina-Maria Binder a avut loc la Biserica Sfântul Ilie, în 30 septembrie, la Sinaia, iar un sobor de preoți împreună cu Înalt Prea-Sfințitul Calinic al Argeșului și Muscelului au săvârșit Sfânta Taină a Cununiei. Cei doi miri au ales Sinaia pentru că acest oraș este foarte aproape de familia regală.

„Aici, noi ne simțim foarte bine, ca acasă. Familia mea a lăsat o amprentă asupra acestui oraș. Sunt legat de acest oraș, deoarece Carol I a venit și a construit aici Domeniul Regal Peleș-Pelișor, iar familia mea a ajutat la dezvoltarea orașului', spune atunci nepotul Regelui Mihai.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter